Krvavitev na začetku (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Krvavitev na začetku (10.3.2006 10:56:12)

Zanima me koliko vas je krvavelo na začetku nosečnosti, tja do 12 tedna? Zdaj krvavim že skoraj teden dni. Ne vem kaj je to, bila sem dvakrta na UZ-ju, pa ni pokazaj nič posebnega. Na tretjem včeraj pa je gin. rekla da je plod ogrožen. Narediti pa tako nimajo kaj? Koliko se vas je odločilo za AC samoplačniško, genske preiskave ali še kaj?
Izcedek se mi spreminja iz krvavega, v čokoladnega,... boli me ves spodnji del, taka pekoča in špikajoča bolečina.

muha1 -> RE: Krvavitev na začetku (10.3.2006 11:03:18)

Jaz sem že pri prvem pregledu dobila tbl Dabroston. Imela pa sem samo malo rjavkast izcedek, nič nevarnega. En mesec sem imela bolniško, doma počivala, potem pa sem do porodniške normalno hodila v službo in se v redu počutila.

muha1 -> RE: Krvavitev na začetku (10.3.2006 11:04:40)

Še to! Če vidiš, da so krvavitve vsak dan močnejše in gin. ne migne nič, pojdi drugam- menjaj gin!!!

Naja30 -> RE: Krvavitev na začetku (10.3.2006 11:19:57)

Se strinjam z ztomaz. Drugače pa veliko počivaj in miruj.
Držim pesti,da bo vse ok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

darjatimci -> RE: Krvavitev na začetku (10.3.2006 12:33:29)

Tudi sama sem imela podobne težave in jemala Dabrostron tablete, me je pa ginekologinja ves čas spremljala z UZ, imela sem tudi Hematom, ampak plod je rastel. Potem pa enkrat kar krči bolečine, ki sem jih čutila kot popadke in konec. Ko  pa sem naslednjič zanosila sem spet malo krvavela in imela dva meseca kot šibko menstruacijo in nisem sploh vedela da sem noseča. Ker sem imela potem še druge simptome sem le šla na test in rezultat je moj tretji otrok,ki bo ta mesec dopolnil 3 leta.Bodi pogumna in pozitivna,srečno.

Busybee -> RE: Krvavitev na začetku (10.3.2006 16:22:08)

Danes zjutraj, ko sem šla na WC sem na toalet papirju opazila nekaj rdečih pikic in ine črtico. Potem do sedaj pop nič, zdaj pa spet par krvavih črtic. Sem že klicala G - pa je na nekem kongresu in je sestra rekla, da naj počivem.

A ima katera podobne izkušnje?

Za mano je pa 18 tednov in včeraj sem najprej peljala psa na sprehod, potem sem šla pa še na telovadbo za nosečke - prvič - pa še kanasten svečko sem v torek uporabila.

Hvala za odgovor!

soncicaT -> RE: Krvavitev na začetku (10.3.2006 16:33:07)

Busybee..lahko da si rahlo pretiravala z gibanjem (pes, telovadba, pa še svečke..)...in je možno da je kaka žilica v nožnici počila.

Po moje ne bo nič hudega, predlagam pa ti počivanje, počivanje, ker res pomaga, da se situacija malo umiri.

Srečno tebi in avtorici te teme!

Alisa -> RE: Krvavitev na začetku (10.3.2006 19:09:07)

Tudi jaz sem imela neke krvavitve tja do 12 tedna, vendar nisem dobila nobenih tablet. Me je pa gin. dala na bolniško na strogo počivanje.

Stran: [1]