Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero sadje pri 5 oz. 6 mesecih 10.3.2006 10:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko mu tudi hruško daš,papajo,mango,maline,breskev....
|
|
|
|
RE: Katero sadje pri 5 oz. 6 mesecih 10.3.2006 10:36:19
|
|
|
|
Dejča
|
Mi smo nato uvajali še breskev, hruško, melono, kasneje še mandarino, pomarančo ...
|
|
|
|
RE: Katero sadje pri 5 oz. 6 mesecih 10.3.2006 10:44:58
|
|
|
|
Barči78
|
Neja je jedla še kivi, breskvo, iz zamrznjenih sliv sem ji skuhala kompot, marelice - suhe.
|
|
RE: Katero sadje pri 5 oz. 6 mesecih 10.3.2006 10:48:55
|
|
|
|
muha1
|
Naša ima zelo rada avokado z banano
|
|
|
|
RE: Katero sadje pri 5 oz. 6 mesecih 10.3.2006 11:34:50
|
|
|
|
tulip
|
Zakaj anonimnost? A je vprašanje mišljeno kot vržena kost, da se potem kregamo?
|
|
|
|
RE: Katero sadje pri 5 oz. 6 mesecih 10.3.2006 13:50:58
|
|
|
|
petraz
|
Jaz sem mu dala še: breskev, mandarino, hruško, mango, ananas, kaki in melono. Ampak postopoma.....
|
|
|
|
RE: Katero sadje pri 5 oz. 6 mesecih 11.3.2006 15:00:58
|
|
|
|
bena
|
Tulip, po mojem nekatere izberejo animnost zato, da se zaščitijo pred napadi drugačemislečih pri uvajanju goste hrane pred 6. meseci. Še nedolgo nazaj je na tem forumu tekla ostra debata med pristaši uvajanja goste hrane pred 6. mesecem in tistimi, ki so za uvajanje po 6. mesecu. Sama sem med ta prvimi. Uvajati sem pričela pri 4 mesecih in pol in to po nasvetu pediatrinje. Ravno tri dni nazaj je naš ta mali sprejel gosto hrano in sedaj že sam na široko odpre usteca, ko mu približam žličko s kašico in vse veselo pomljaska. Pred tem mi je skoraj 14 dni izpljunil skoraj vse, kar sem mu dala v usta. Zaenkrat sva še samo pri sadju. Pripravljam mu kašico iz jabolk in banan. Poskusila sem še s kivijem, pa ga je zvijalo. Drugega svežega sadja pa trenutno žal skorajda ni na razpolago. Hrušk se bojim, da ga ne bi napenjalo. Agrumi so pa menda visoko alergeni. Zato mu dajem še Frutekove kašice (jabolka z višnjami) in Hippove kašice (marelično, jabolka z gozdnimi sadeži). Naslednji teden pa pričneva z zelenjavnimi kašicami. Poleg tega pa se še vedno dojiva, razen ob večerih mu dam še flaško (okrog 150 ml).
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.