Anonimen -> RE: Bombe....10.dan(Š) (10.3.2006 19:03:08)
|
Moja večerjica je že slabo uro v mojem želodčku.Papcala sm sojino/žitne polpete.Odkar sem na dieti,pazim,da je čimmanj olja-tako vsako stvar,ki jo scvrem v olju,dam za kakšno minutko na kuhinjski papir,ki posrka odvečno maščobo,šele potem gre na moj krožnik.In s tem se tolažim,da je bolj zdravo.Danes težko zdržim,ampak sem pridna.In punce,veste,da ma kečap skoraj 100 kcal,več,kot jabolko?Ampak jaz sem si ga danes vseeno privoščila,zelo malo,pri večerjici,ker so moji popapcali vso solatko.In odkar sem na dieti,jemo doma samo še brezjajčne testenine.In jutri bo zame "prfect" kosilo-pizza z ketcupom,olivami in sesekljano rdečo papriko.Njami!!! Zdaj mam pa nekaj vprašanj...a katera ve,kam spada? *olive *šmorn *njoki *jajčna omleta In še dve stvari vam moram še povedat... -ko sem nazadnje hujšala po tej dieti,je bilo takrat rečeno,da cvetača in brokoli spadata pod beljakovine.Nevem zakaj,zato nevem,če se tega naj držim? -zadnjič,prvi dan diete,sm gledala sestavine jogurta JOGODAN...in ne moreš vrjet...vsebuje več OH,kot pa beljakovin.Tako,da ga na beljakovinski dan jaz najbolj ne priporočam. A kuha katera na olivnem olju?A je okus kaj drugačen,spremenjen?Razmišljam o tem,da bi ga začela uporabljati.
|
|
|
|