darilo za 2.roj. dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

*missy* -> darilo za 2.roj. dan (9.3.2006 21:56:57)

Prosim mamice, pomagajte mi z idejami kaj najkupim za 2. roj. dan sinu svoje prijateljice - cunjice sem že  kupovala, pa bi sedaj rada kupila kako igračko - pa me zanima kaj kej pride v poštev za takole majhno štručko???!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

Prosim za čimprejšnjo pomoč!!

Teni_ -> RE: darilo za 2.roj. dan (9.3.2006 22:03:42)

Naši so pri dveh letih najbolj zanimive kocke, ampak je čisto odvisno. Sicer ni igrača, ampak kaj pa če kupiš nastavek za wc(če ga še nimajo). Teji je full zanimivo in bi cel dan sedela na wc-ju.

lelaval -> RE: darilo za 2.roj. dan (9.3.2006 22:42:42)

Avto poganjalec, če ga še nima, ali pa kakšno knjigico, sestavljanko.

KODA -> RE: darilo za 2.roj. dan (9.3.2006 22:54:00)

Kahlica,kakšne posebne oblike.

NinaŠ -> RE: darilo za 2.roj. dan (10.3.2006 8:30:08)

plastelin, žebljički (čim večji), nalepnice, knjigice, prstne barve,....

al1* -> RE: darilo za 2.roj. dan (10.3.2006 8:41:37)

Moj ima sicer rojstni dan poleti, ampak največji hit med darili za 2. rojstni dan so bile: samokolnica, kosilnica, zelo vesel je bil kovčka z orodjem, legokock Mojster Miha.

Če je fantek, imajo tudi sestavljanke z motivom gradbišča ali kakšne tovornjake. Ali pa karkoli, povezanega z vlakcem Tomažem.

Anonimen -> RE: darilo za 2.roj. dan (10.3.2006 8:46:32)

Ja, teli predlogi od al*1 se meni zdijo najprimernejši za darilo, če se spomnim mojega mulca, ko je bil star 2 leti. To je vse res super: samokolnica, kosilnica, orodje.
Pa zdaj, ko je Nodi aktualen, mogoče pliškota Nodija, če vse našteto mogoče že ima.

viv_ -> RE: darilo za 2.roj. dan (10.3.2006 8:52:13)

Naša je ful navdušena nad tistim iglujem, ki ga potem s tunelom povežeš še z indijanskim šotorom - a ti je kaj jasno? Cel dan bi lahko lezla not pa ven... Super stvar, pa še drago ni!

al1* -> RE: darilo za 2.roj. dan (10.3.2006 8:55:24)

Taka moška darila - a ne? Naš je še sedaj najbolj vesel, če dobi kakšno orodje ali pa gradbeni stroj pa jih imamo že polno bajto. Še knjige beremo bolj ali manj samo take, ki so o strojih in delavcih.

Maxica -> RE: darilo za 2.roj. dan (10.3.2006 9:49:01)

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Naša je ful navdušena nad tistim iglujem, ki ga potem s tunelom povežeš še z indijanskim šotorom - a ti je kaj jasno? Cel dan bi lahko lezla not pa ven... Super stvar, pa še drago ni!

Viv, a imaš kakšno slikco od tega?

cicido -> RE: darilo za 2.roj. dan (10.3.2006 10:15:30)

Gowi ma tud lepe igracke-traktorje, tovornjake...., ki so primerni za to starost. Pa se uporablja jih lahko notri ali pa zunaj v peskovniku, na morju... Nas je star skoraj 6 let pa se se sedaj igra z njim. Pa se zelo trpezni so.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

urbancek -> RE: darilo za 2.roj. dan (10.3.2006 16:15:07)

Naš je dobil traktor, motorko, nodija, garažo s tremi avtomobilčki tremi žogicami in kladivcem. To je super igrača, saj spušča zvoke sirene rešilca, policaja in gasilca.

Lp

Stran: [1]