Trgovina za nosečnice v Trstu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Busybee -> Trgovina za nosečnice v Trstu (9.3.2006 19:50:19)

A mi lahko katera pove, če je v Trstu kakšna trgovina za nosečnice in kje se nahaja?

Meni se zdi, da nikoli nisem nobene videla - najbrž zato, ker tega nisem iskala?

Hvala!

MusiMarusi -> RE: Trgovina za nosečnice v Trstu (9.3.2006 22:12:38)

Super trgovina v Trstu za bodoče mamice in dojenčke je Pre-na-tal (tak zelen napis je). Jaz sem si lani konec poletja nakupila full luštne stvari, pa še znižane so bile za -70%. Ampak res kvalitetne in modne zadevce. Ne znam ti točno povedat kje je, jaz sem zanjo izvedela od kolegic in sem vprašala v Trtu v eni drugi otroški trgovini in so mi trgovke približno povedale. Je velika trgovina in nosečniške stvari imajo v 1.nadstropju.

Dober shopping!

KODA -> RE: Trgovina za nosečnice v Trstu (9.3.2006 23:08:07)

Trgovina Prenatal,se nahaja tudi v nakupovalnem centru Torri d"Europa,ob tržaški obvoznici.http://www.torrideuropa.com/

NATAŠI -> RE: Trgovina za nosečnice v Trstu (10.3.2006 7:25:06)

Tudi jaz sem šla že enkrat pogledat to trgovino Prenatal in mi je bila  všeč.. res pa je da sem bila takrat, ko ni bilo popustov in so bile cene kar visoke. Moja sodelavka kupuje za svojega sinčka ki  je star 4.5 že skoz od majčkenega in je noro zadovoljna s kvaliteto teh cunjc in tudi lepe so

asso -> RE: Trgovina za nosečnice v Trstu (10.3.2006 10:46:52)

Ja, največ izbire nosečniških (modnih) oblačil je v Prenatalu. Cene so res malo visoke, ampak malo pred uradnimi popusti so že neki mini popusti in kvaliteta je tudi res O.K.

Za otroke pa se tle res NE SPLAČA kupovati, ker je zeloooooo drago (oblačila) in tudi kvaliteta ni glih ta, ki jo plačaš.

Je pa v Torri d`Europa in pa v centru Trsta bol proti morju.

Nekaj imajo tudi v trgovini Chicco...

Lp

Busybee -> RE: Trgovina za nosečnice v Trstu (10.3.2006 13:02:44)

Za prenatal sem že slišala - samo sem mislila, da imajo samo otrške stvari tam.

Grem naslednjo soboto malo v shopping pa bom vidla, akj dobim!

LP

Stran: [1]