Stilska preobrazba (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Barči78 -> Stilska preobrazba (9.3.2006 11:48:55)

Če se katera spomni, je bila nekaj časa nazaj to oddaja na kanalu A. Sedaj pa mene zanima, če katera pozna, da to preobrazbo delajo kje v okolici Kranja?

india -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 11:50:14)

Vem,da ima to tudi revija Anja.

Barči78 -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 11:52:32)

Kje pa to delajo?

Barči78 -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 11:54:25)

Oz. kam bi lahko poklicala in vprašala. Ali je mogoče kakšna telefonska številka? Samo jaz bi to rabila kot darilo za rojstni dan, tko da ne bi rada, da bi bla pol slika v reviji. Kao prej - potem. Tko, da bi mogla vprašat, če je to možno.

Dejča -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 11:58:39)

Vem, da revije (Jana, Anja ...) to delajo le, če potem objavijo fotke in še izžreban moraš biti. Najbrž pa ti jo naredijo kje tudi, če le plačaš, vendar ne vem, kje bi to bilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Lunca1 -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 12:54:21)

Za to potrebuješ enega solidnega frizerja in vizažista.

Anonimen -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 13:58:35)

Ne v okolici, kar v Kranju to delajo. Pokliči na Hiša lepote Samo & Tania, bodo gotovo navdušeni.

Barči78 -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 14:30:10)

Ja Splišni, za Samota vem, da je odličen frizer, kaj pa vizažistka? Kako to misliš, bodo gotovo navdušeni, ali je bolj malo zanimanja za njiju. Ker jaz sem se sigurno 10 let nazaj strigla pri Samotu, sej frizuro mi je res dobro naredil, samo cena - joj.

Dejča -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 16:42:57)

Poceni gotovo ne bo, saj veš: Mal dnarja, mal muske!

Barči78 -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 19:15:17)

To čist razumem, sej ne pričakujem, da bi bilo poceni, sam da sem pa 10 let nazaj dala pri Samotu samo za frizerja tolk, k še danes marsikateri frizer nima cene, je blo pa res drago. Sicer, me niti ni motilo, ker ustrigel je pa dobro.
Zato me tudi zdej zanimo, če katera ve, kakšne ˝izdelke˝naredijo. Ker kolegica je bila tam pri frizerju, samo, da je ni strigel Samo, ampak ena ženska in sploh ni bila zadovoljna.

viv_ -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 19:22:02)

Mislim, da so v Kranjčanjki včasih objavljene te preobrazbe od Hiše lepote.

Anonimen -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 22:09:01)

Ja, frizer je Samo, vizažistka je pa Tania Mendillo, sedaj že kar nekaj let njegova poslovna in zasebna partnerka.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Da pa te bodo veseli, sem mislila pa samo tako, ker zelo reklamirajo ličenje, friziranje, oblačenje, trende ... ja, pa tudi prav stilsko prebrazbo so imeli velikokrat objavljeno. O cenah pa nimam pojma. Edino zadnjilč se spomnim, ko je bila objavljena ena cena strićenja, kao popust za študetke, vem, da se mi je zdelo drago. No ja, ampka to je itak vedno bilo.
Če pa misliš samo na make-up, ko govoriš o stilski preobrazbi, pa je to reklamirala tudi Anka Železnik, kaj je že ... Matis, Amica ... lahko jutri pogledam, če te zanima.

Barči78 -> RE: Stilska preobrazba (9.3.2006 22:21:53)

Ja, pomojem je obleko brez veze, da zraven izbirajo, rada bi samo dobrega frizerja in vizažista. Splišni, bi te ful prosila, če boš še od tega kaj zvedela, da mi javiš. Hvala.

Lunca1 -> RE: Stilska preobrazba (10.3.2006 7:03:30)

Hiša lepote - ličenje 8000 sit plus frizura od 10000sit naprej, to so cene za poroko.

tole je pa njihova stran http://www.hisalepote.com/si/hl.htm

viv_ -> RE: Stilska preobrazba (10.3.2006 8:20:07)

Ali pa pokliči še v Dolnov, frizerski salon Silva. Frizer mora biti nujno Tadej, to je en mlad fant. Ful je simpatičen, ful dobr striže, cenovno je pa ugoden. Mislim da sestra njegova skrbi za ličenje.

Barči78 -> RE: Stilska preobrazba (10.3.2006 9:22:17)

Joj punce, ful lepa hvala za vaš trud.

Anonimen -> RE: Stilska preobrazba (10.3.2006 9:51:29)

Kozmetični salon Matis, Ljubljanska cesta 34/C, Kranj, tel.: 04 287 22 33

mail: info@bis.si,
www.bis.si

Stran: [1]