Marogica -> RE: dodajati ali ne? (10.3.2006 9:43:57)
|
eeeva, ne delaj tega otroku. Zakaj dodajati, če imaš svoje mleko. Moje mnenje je, da počakaj s tem, da bo tudi mož nekaj časa sam z otrokom, ali pa naj bo z njim, ko ni čas za dojenje. Saj se otrok doji na 2-4 ure, torej imaš dovolj časa, da se posvetiš v tem času sebi in se spočiješ. Pusti gospodinjstvo in ostale stvari in enostavno v tem, "vmesenem" času počivaj. Tudi jaz mislim, da te daje poporodna depresija, kakor je tudi mene, vendar nisem imela niti najmanj podobnega razmišljanja, kot ga imaš ti. Jaz sem se pač silila s hrano, pa pila dosti tekočine in mož mi je dosti pomagal. Moj je bil rojen 4 tedne prezgodaj, ni znal jesti oz. vlečti, pa sva pač "trenirala", ker sem se bala, da bi premalo pojedel. Dajala sem ga vsako uro na joško že v porodnišnici-rezultat je bil, da je iz našega "shirančka" postal pravi jedec in "little Budha", kot mu pravim. Pri tako majhnem, nebogljenem bitjecu je dejstvo in tvoja dolžnost, da si ob njem kolikor lahko in kolikor zmoreš. Tvoj otroček potebuje TEBE, tvoj vonj, tvoj glas......, ati je v tem nežnem obdobju samo "nadomestek". In to ti je napisala mama, ki ima drugače svoja dva otročka prej premalo kot pa preveč na svojih rokah. Premisli
|
|
|
|