tejč -> RE: MAJČICE 2005 (9.3.2006 19:55:28)
|
Sem Ajša. 6.marca sem dopolnila svojih 10 mesecev. Sem strašen dobrovoljček in mami pravi, da sem glasna po njej. Z vsakim se moram kaj pomeniti, ko gre sosed po hodniku, ga vedno pridno pozdravim:"Baaaa!!!!" Mami se kar ustraši, potem pa se nasmehne zraven. :) Vsak teden je za nas zelo pester, kar naprej nekam gremo, zato imam v vozičku in v avtu svoje igrače, da se malo zamotim, če mami in ati klepetata. Nakar jih kmalu prekinem in pokličem:"Heeej, tukaj sem, jaz sem center vesolja, igrajta se z menoj!" Potem se vsi igramo ali pa pojemo, to je naša strast. Seveda znam prav lepo plesati zraven, še bolj mi je všeč, če me kdo vzame v naročje in me vrtiiii, da se kar vse trese. Obožujem vse svoje igrače, najbolj pa knjige, te spretno listam naprej in nazaj. Včasih prigriznem tudi kakšno revijo, pa mi mami reče:"Ne, Ajša" in potem nakremžim obraz, zaviham usta navzdol, pa je kmalu spet vse ok. Rada imam žoge in vse mogoče kroglice, mečem jih po stanovanju. Ob četrtkih hodim na plavanje, tudi to je moje veliko veselje. Tam imam dobre prijatelje. Imam dolge lase, sem že bila pri frizerju, še ta mesec grem ponovno. Super je! Vesela sem, če me prijatelčki ne vlečejo za lase, kar se pa tudi včasih zgodi. Vsem sem tako zelooo všeč. Ati pravi, da je ljubosumen, ker so mi všeč bolj penzionisti. Vsak me hoče prijeti ali vsaj ogovoriti, jaz pa se jim prikupno smehljam in jih obgovarjam. Če mami prime telefon v roke, vem, da kliče atija, potem ga pa še jaz: "Ata, ata!" Zelo razločno znam reči mama, dam poljubček, sploh v temnem hodniku. Kažem čau čau, pojem, vriskam, povem, kako kuža laja...in še in še. Obožujem kopanje in vse pomočim, najraje v banji stojim. Pa ne samo v banji, tudi povsod po stanovanju me je zadosti. Plazim, plezam in stojim. Rada vidim, da me primejo za roke in jaz jih peljem naokrog. Oh, še bi kramljala, pa hoče mami, da grem spat. Se še kaj oglasim! Čau čau. AJŠA
|
|
|
|