Gina -> RE: Razočarana (8.3.2006 21:23:56)
|
Eh, brez veze si je to tako zelo h srcu gnat. Moški pač ne mislijo tako, da bodo s tem koga prizadeli. Njim je mogoče brez veze ali pa so tolk štorasti, da se jim ne zdi migat ob prazniku, ki ni več tako zelo pomemben, kot je bil pred časi. Mogoče samo tvoj moški nima posebnega smisla za drobne pozornosti. Ti nimaš pojma, kako zelo težko je take drobne oslarije počet, če za njih nimaš smisla. Jaz ga namreč tudi nimam in mi je ful hudo včasih, ker moj ima pa ful smisel za te drobne pozornosti, jaz mu jih pa ne znam nudit. Resnično, tudi če se prisilim, da bom pa danes ne vem kaj mu prinesla, npr. eno čokolado, isti hip pozabim, še na blagajni se ne spomnim. Potem se pa po glavi tolčem, kolk sem smotana. Vsakič sproti pozabim, kako nekaterim ljudem take malenkosti tako veliko pomenijo, meni pa v resnici zelo malo, zato se moram vedno sproti razumsko prepričat, da je za nekatere ljudi to nekaj grozno pomembnega. Isto sem danes naredila, ko sem hotela učiteljicam od otrok nekaj skupaj z otroki naredit za 8. marec. Vse sem domov prinesla, potem smo pa v hudem pomanjkanju časa pozabili skupaj zalepit. Danes zjutraj sem se spomnila. POjma nimaš kolk je grozno, če si take sorte (ne pozabljive, ampak take, da ti te reči ne pomenijo dosti, ker je to potem izven tvojega logičnega mišljenja za delovat). MOgoče je pa tvoj tudi.
|
|
|
|