Anonimen -> RE: Zobni impalntat ali umetni zob (16.3.2006 22:38:09)
|
A-N-J-A, predvidevam, da je to letelo name, kar si napisala. Pa mi ti razloži, kako to, da ti zobozdravnik po tvoje ne bi mogel uničiti zoba????? Namreč, ista zobozdravnica je to storila meni in moji sošolki. Bila je šolska zobozdravnica, ki je delala kot mesar z našimi zobmi, zraven klepetala o kozjem mleku in o vse drugem. Delala mi je zgornjo enko, ki se takoj vidi, ko odprem usta. Spravila se je delat plombo in pri tem zadela živec, ki je kasneje začel odmirat in je zato zob postajal vedno bolj črn. Enako se je zgodilo pri sošolki. In ko je končala, mi sploh ni naredila desnega roba,ker ji pač ni uspelo in je kar tako zadevo pustila. Torej, izgledalo je, kot da imam zob odlomljen in nimam enega roba. Pa je rekla: No, pač ni mi ratalo najboljše, pa bo že. In ko sem se zagledala v ogledalo, me je skoraj pobralo. Jokala sem cel teden skupaj in nisem upala odpreti ust. In s tem se je šele začela moja kalvarija pri zobozdravnikih. Mogoče ti ne sodiš med tiste, ki se ne potrudijo čisto nič, če niso posebej plačani za to, a hvaliti pa tudi vseh ne moreš kar tako. Vsi imamo take in drugačne izkušnje z zobozdravstvom.
|
|
|
|