Antibiotik in dojenje? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

ona -> Antibiotik in dojenje? (8.3.2006 13:39:27)

Danes sem dobila pri zdravniku antibiotik,ker imam verjetno angino.Sem pa totalno pozabla povedat zdravniku,da dojim!!Pol pridem domov in seveda vzamem takoj eno tableto in šele potem mi je prišlo,da dojim!Je pa hčerka stara 14 mesecev in se niti za druge stvari ne več pazim,saj normalno pijem kavo,vse jem,itd..Kaj naj zdaj naredim,saj je antibiotik podoben ospenu!A mislite,da bo kaj narobe s tamalo zaradi tega in ali ima lahko ona kakšne težave zaradi tega?
Hvala za odgovore!

lelaval -> RE: Antibiotik in dojenje? (8.3.2006 14:05:39)

Mislim, da lahko normalno dojiš, sicer pa pri 14 mesecih tudi ne je več vseh obrokov pri tebi.
Kolegica je malo po porodu dobila mastitis in je kljub antibiotikom lahko dojila - vse obroke.

petraz -> RE: Antibiotik in dojenje? (8.3.2006 16:19:38)

Kolikor sem seznanjena, lahko jamlješ antibiotike v času dojenja. V nosečnosti je večji problem okoli tega, vsaj iz mojih izkušenj povedano. [sm=rozica.gif]

Olivija -> RE: Antibiotik in dojenje? (8.3.2006 21:53:10)

Sem ravno včeraj prenehala z antibiotiki, Julija je v redu, čeprav je stara šele 6 mesecev in se v glavnem še doji. Sem pa tudi fasala angino in ni bilo drugega kot antibiotiki, se mi je vleklo dva tedna brez izboljšanja, zato se je potem zdravnica kljub dojenju odločila za antibiotike.

LP

Stran: [1]