Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bombe...8.dan(sadje) 8.3.2006 18:19:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz pa nisem imela cajta jest mi je uspelo spit 2 dcl naravnega juice, 2 kavi z mlekom, 1 hruško pa sploh nisem lačna no, če mi se mi dalo do McDonaldsa zapeljat bi zihr postala lačna tako pa bom? le kaj bi? a mogoče sadje? al pa mogoče zelenjavo? uf, težka bo
|
|
|
|
RE: Bombe...8.dan(sadje) 8.3.2006 18:35:47
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz pa danes zelo disciplinirana razen ene kave z mlekom pa ajd to je kaplja v morje. Jem pa vsako uro in pol in sicer samo sadje. Za kosilo sem imela mešano sadno solato (grozdje, banana,pomaranča,kivi)s prelitim pomarančnim sokom,popoldne sem pojedla eno veeeeliko jabolko, malo prej banano, zdaj grem pa še na solato, ki je ostala od kosila in dneva bo konc . Glede na vse niti nisem nič lačna, mogoče je pa kriza minila .
|
|
RE: Bombe...8.dan(sadje) 8.3.2006 19:47:05
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: CAMPEK A ko imam vodni dan lahko tudi kakšno pomarančko ali ne' Voda ni pomaranča, pomaranča ni voda! Odg.: NE SMEEEEŠ!
|
|
|
|
RE: Bombe...8.dan(sadje) 8.3.2006 20:16:36
|
|
|
|
Lumpi
|
Uspelo mi je!!!!!!!!!!!!!! Brez greha!!!!!!!!!!!!!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?