|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali bi vi pustile....?
8.3.2006 8:24:24   
muki1
Kim22, morda si ti bila svetla izjema. Ko sem bila jaz z hčerko v bolnici zaradi rota virusa, sem komaj k sebi prišla od šokov, kaj vse se tam dogaja.
Mala je bruhala nonstop, pa me je sestra nadrla, naj jo držim na brisačo med bruhanjem, ker oni NIMAJO VEČ POSTELJNIH PREVLEK user posted image . Saj veš, kako je pri bruhanju. To gre v šusu ven, da je nisem niti imela časa prav prijeti, kaj šele da bi ji brisačo nastavljala.
Ko je ob vročini 40 stopinj dobila svečko,sem morala jaz sestro opozoriti, da se za njeno težo vstavita dve svečki user posted image
Zdravnica ji je hotela tretji dan,ko se ji je stanje izboljšalo in je plezala sem ter tja po postelji, pa bi morala še počivati dati APAURIN. Se ti zdi to normalno? Dat otroku kar tak APAURIN, da bo počival user posted image  Mi je postalo jasno, zakaj je malček v sosednji sobi, ki je BTW imel vnetje ušes, kar boli kot user posted image  spal ves čas kot klada.

KAJ PRAVIŠ NA TO?


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ali bi vi pustile....?
8.3.2006 8:44:05   
simona2
Kim22 glede na to, da si z Maribora, predvidevam, da si delala v mariborski bolnišnici, saj iz lastnih izkušenj vem, da se na ljubljanski pediatriji sestre sploh ne ali pa zelo redko potrudijo za naše user posted image . Midve z mojo user posted image  sva bili 2x hospitalizirani za 2 dni na pediatriji (hvala bogu samo za dnevni hospital in sva lahko popoldan šli domov) in sem videla toliko "strašnega", da svoje user posted image  nikoli ne bi pustila same niti za trenutek. V sosednji sobi je namreč bila punčka, ki jo je mamica pripeljala, ker pa je imela še enega večjega otroka, je morala tega po vsej verjetnosti nekam odpeljati in je za ta čas pustila punčko samo (staro približno leto in pol). Detece je tako jokalo, da je bilo že popolnoma brez moči (stene med sobami so steklene, zato sem jo ves čas ggledala), pa se ni niti ena sestra niti obrnila, čeprav so sedele v sobi in klepetale z eno mamico, ki je bila v isti sobi. Tudi tista mamica je morala biti brezsrčna, saj ni boge punčice niti pogledala. Ko nisem mogla več zdržati sem našo sobno sestro vprašala, zakaj punčka tako joče in če lahko grem jaz tja, saj je moja user posted image  zaspala. Pa mi je rekla, da na žalost ne smeš hodit v druge sobe. No dete je neumorno jokalo več ur dokler le ni prišla glavna sestra in jo dvignila, takrat pa je takoj nehala. Ko je prišla mama pa je bilo veselje vsesplošno in niti solzice več. Toliko o temu, kako se naši malčki potolažijo in jim je fino, ko nas ni.

Morda delam kakšni sestri krivico, vendar moja izkušnja je taka in vem, da so vajene vsega hudega, pa kljub temu zame to ni opravičilo. Zato mamice, če ste le lahko s svojimi pikicami bodite. Mislim, da jim bo zato veliko lažje,, ne glede na to ali dojite ali ne. Takrat vas potrebujejo. Saj je tudi vam fino, če je nekdo ob vas, ko ste bolne ali ne?

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ali bi vi pustile....?
8.3.2006 8:48:41   
Mina1
Mogoče pa ni šlo drugače, da sta pupiko pustila samo.

Jaz sem pri obeh čepela 4 noči in 5 dni na tini mini pručki (tudi čez noč), ker mi ni nič drugega pripadalo, glede na to, da nisem dojila, ker nisem imela mleka in tako. Tudi tisti opevan grd raztegljiv leažnik mi niso ponudili.

Pa je bilo notri velko otročkov in tudi kakšen še ne eno letnik, ki je bil brez staršev čez noč.


_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ali bi vi pustile....?
8.3.2006 10:44:15   
tina104
Jaz v bistvu ne vam, kaj bi naredila, če bi bil otrok star eno leto. Zdaj pri 5 mesecih je bil v bolnici in sem lahko ostala tudi jaz tam cel dan in celo noč,. Ne me obsojat, ampak jaz sem bila tretjo noč že tako utrujena, da sem si želela, da ne bi dojila in da bi lahko bila doma. No, take misli so me spreletavale samo nekaj trenutkov ponoči oz. pozno zvečer, ko je večina otrok na oddelku ful jokala, jaz pa sem bila že tudi na koncu z močmi. Kljub mojemu groznemu počutju pa nisem nehala nosit, tolažit... mojegauser posted image  in če bi morala še enkrat v bolnico, ga v bistvu ne bi mogla pustit samega.
Je pa v MB v bolnici tako, da občasno so se sestre s katerimuser posted image  ukvarjale in ga tolažile. Jaz sem jim ponoči rekla, naj me pridejo zbudit, če bo moj jokal in sem večinoma sama prej slišala njegov jok, ene dvakrat so me prišle poklicat. Motilo me je to, da je soba za mamice tako ločeno od otroških sobic.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ali bi vi pustile....?
8.3.2006 10:55:33   
MIN
NE BI GA PUSTILA,TUDI ČE JE OTROK PRILAGODLJIV,KAJ PA VEŠ KAJ Z NJIM TAM DELAJO.NI GARANCIJE DA BO Z OTROKOM VSE O.K.,KO GA BI PRIŠLA ISKAT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?