Mel_A -> RE: ODLOČENE 64.DAN !!!!!! ŠKROB (7.3.2006 21:14:55)
|
Ojla! Jaz sem se danes zvagala: -2 od prejšnjega torka, skupaj torej -7. Je blo pa po sadnem že -8,5 (sam je bla vmes viroza, pa driska, pa bruhanje, tako da tisto pa RES NI blo realno). Mogoče mi bo celo uspelo se pretolčt do mojega prvega cilja, pol pa mogoče še v eni rundi skinem tistih 5 kil... Sicer ta Monti tud mene zanima, nisem ga še v detajle naštudirala ampak bolj ko študiram, bolj vidim, da ni zame. Nič krompirja, pa sladic, pa navadnih testenin in riža (no, sej to bi še nekak šlo, ampak sladkiš!!!),... Se namreč bojim, da če se bom full odpovedovala sladkemu, bom en dan pobezljala in pojedla vse sladko, kar bom vidla in bom v šusu skasirala gor 5 kil. Zato raje ne. Bom pa zajtrke še vedno sadne (vsaj še teh 90 dni, potem mogoče še ena 3MD, pol pa bodo zajtrki verjetno po montiju), slaščice OBVEZNO - ampak vsak 4. dan, mogoče en sadni na teden, vodne pa najbrž ne. Ja, pa ločevala bom še. Mogoče bom tudi malo več grešila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|