|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Milanski špageti
6.3.2006 22:39:08   
Anonimen
so se mi zaluštali. Kako jih pripravite, katero meso uporabite? Včasih sem jih jedla v naši menzi.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Milanski špageti
7.3.2006 6:26:10   
Marogica
Zdaj si me malo zmedla: milanski so brez mesa, z meso pa so Bolonjski (bolognese). Torej, katere špagete imap v mislih?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 9:00:14   
bombonček
Milanski so z paradižnikovo omako a ne?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 13:36:48   
Maxica
Bolonjska omaka - mleto meso na golaž + parmezan povrh

Milanska omaka - Šunka na kocke, korenček na kocke in grah narediš v omaki in na koncu dodaš tudi sir na kocke kar direktno v lonec z pašto.

(to  sem našla na www.kulinarika.net)

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2006 9:49:29   
Anonimen
Jst poprazim cebulo, dodam na kocke narezano sunko in grah (iz konzerve), preprazim, dodam paradiznikovo mezgo, vegeto (zacinko), pa vodo, potem pa da se to pac skuha.

Ne dajem nobenega korenja, niti sirauser posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2006 13:06:27   
Mojca20
Prepražim žlico sladkorja, vendar ne da postane rjav, dodam paradižnikovo mezgo, na kocke zrezano šunko, grah, vegeta, zalijem z vodo, vendar ne preveč, da je lepo gosta ter kuham pribl. 15 minut, da se zgosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?