kepa* -> Skrajšan del.čas - da ali ne? (6.3.2006 21:45:05)
|
Je že tako, da je vsega lušnega enkrat konec[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] in tako se končuje tudi moja podaljšana porodniška. Ker pač v svoji službi nisem preveč zadovoljna, a nimam druge izbire in ker bi še vedno rada bila čim več s svojim otrokom, sem začela razmišljati o skrajšanem (polovičnem) delovnem času. Pa me zanima, če je tu katera, ki to prakticira. Kako se to obnese? kakšen je delovnik? Delam v šoli in se bojim, da bi kljub skrašanemu del. času bila v šoli več, kot je potrebno (luknje v urniku...) in se mi potem to ne bi splačalo. Vem, da je plača pol manjša. Toda kaj, če imaš kredit? Kredit bi z možem že odplačala, a me zanima, če je možno, da ti ostane par 10.000 od plače? Lahko to predstavlja kak problem? S tem mislim, če zaradi kredita kaj komplicirajo glede odobritve skrajšanega del. časa? Pa še to: kako je z dopustom, regresom, malico, prevozom...? Tiste, ki to koristite, zaupajte vaše izkušnje s tem. Ste zadovoljne, kaj ni ok? Kmalu se bom morala odločit. Lp
|
|
|
|