Anonimen -> RE: Sem gay?!!!! (7.3.2006 8:24:46)
|
Hvala vsem za odgovore. Res sem se s temle postom prenagnil, saj sem še vedno ves zmeden in še sam ne vem kaj hočem. Dejstvo je, da večkrat pomislim na dogodek in čeprav mi povzroča gnus in slabost, nekje globoko v sebi čutim drugače. Sprašujete me, če mi je bilo všeč. Res, da sem bil okajen, toda bilo mi je všeč. Glejte, ne vem. Vedno sem bil prepričan, da če bi me kak gay na tak način ogovoril, bi mu primazal tako, da ne bi vedel zase. Pa nisem. Sem tudi jaz odajal vibracije? Hja očitno že. Če bi ga grdo gledal, me vsekakor ne bi ogovoril. Bom še počakal, da uredim misli in ugotovim kaj čutim. Glede na vaša vprašanja in odgovore, ki sem jih popredalčkal, bi rekel, da sem Bi. Za enkrat sem trdno prepričan, da tega ne bom ponovil. Pa bi dal do pred kratkim roko v ogenj, da nikoli ne bom poljubil moškega. Pa sem ga. Življenje je čudno. Z ženo si poveva vse, toda tokrat, bom raje molčal, zavedam se, da bi jo preveč prizadel. Še enkrat hvala, da ste mi pomagali urediti misli. Očitno pa, imam s tem še veliko dela. Aja še to. Moški smo sveto prepričani, da obožujemo le žensko telo in pretepli bi vsakogar, ki misli drugače. To nam je vcepila družba. Toda očitno v njej tavamo tudi posamezniki, ki preprostga dejstva ne želimo priznai niti samemu sebi.
|
|
|
|