pravljica -> RE: Vase izkusnje z vozickom (6.3.2006 18:30:37)
|
še ena s quinny comfortom: ker je vozičkov malo morje, sem na internetu najprej poiskala vse tiste, ki so mi bili sploh vizualno všeč...ostali so mi 3je, katere sem potem primerjala med sabo...vsi nekje v istem cenovnem razredu - ročaj: če je v celem, torej enojni, če te prav razumem, ga lahko pelješ z 1 roko, medtem ko pri mareli rabiš obe roki, da gre naravnost (je tudi nastavljiv po višini) - ročna zavora...parkrat je že prišla prav - 3 velika napihljiva kolesa: prideš povsod, tudi zdaj pozimi, ko so na zasneženem pločniku ozke gazi, prav tako ni problema po ozkih gozdnih poteh- če je sila, dvigneš zadnja kolesa in pelješ po sprednjem (nas gume še niso pustile na cedilu) - sprednje kolo se vrti 360 stopinj - meni je to zakon, lahko pa ga tudi fiksiraš (recimo po makadamu in po snegu) - stabilnost je čisto ok (tako kot se lahko prevrne ta, tako se lahko tudi 4kolesnik) - sedež se lahko obrača naprej ali nazaj (čisto enostavno, če mu sije sonce, ga na hitro okoli obrnem) - baje ne rabiš košare (mi smo jo imeli vseeno - julija) - na podvozje natakneš lupinico - zelooo uporabno (cca. 8 mesecev v avto ne zlagaš drugega kot podvozje+avtosedež, ki je že tako v avtu, otroka ne zbujaš, če zaspi v avtomobilu) - nakupovalna košara je velika, ampak kak večji kos stvari težko stlačiš vanjo, ker je okoli polno železja (ob strani se odpre z zadrgo) - ne rabiš senčnika, ker ima temu namenjeno nastavljivo streho - ima 4 točkovni pas (me moti, ker ramenskega dela ne morem odklopit, ampak ga lahko vseeno kar okoli pasu pripasam, ga pač ne speljem čez ramena) - spredaj ima prečko, kar se mi zdi zelo pomembno (enim je vseeno) - naslonjalo za noge se dvigne v vodoravni položaj - prenašanje ni ravno lahko...če ne bi imeli karavana, se ne bi odločila za ta model, prav tako ga ne bi vsak dan večkrat nosila v nadstropje (niti v prvega ne, kjer smo zdaj - podvozje lahko puščamo pred vhodom, v stanovanje odnesem samo sedež) - ker je večja teža, je večja tudi stabilnost...z letalom pa nimam pojma, kako bi šlo trenutno se ne spomnim, kaj bi še lahko napisala - aja, pa zvonec ima tudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|