Marogica -> RE: Šotor in dojenček?? (7.3.2006 8:18:23)
|
Za šotor ti težko rečem, ker mi kampiramo v prikolici. Na prvi dopust smo šli, ko je bil mali star 2 meseca, pa ni bilo nikakršnih problemov, tako, da gremo vsako leto najmanj 2x "dol" (okrog 1. maja, poletne počitnice). Smo hodili v Zadar, sedaj pa na Ugljan(povezava s Pašmanom-zato sem to navedla), kjer so 3-4 kampi, mi smo se odločili za enega v Lukoranu, ker je prostoren, manj ljudi, čisto ob morju, nova stranišča/kopalnice, cenovno ugoden, pa še vodo smo si napeljali do prikolice, tako, da imamo vodo predšotoru in svoj tuš. Kar se pa šotorjenja tiče, je mogoče bolje, da vzamete večji šotor z ločenimi spalnicami in prenosno posteljo ali zložljivo stajico(to smo mi vzeli) in jo uporabljali namesto postelje, ker je tudi naš navajen spati v svoji postelji in svoji sobi. Tako se mu je najmanj podrl ritem spanja. Drugače je pa kampiranje za otroke "ludo", ponavadi uživajo z nami vred in ga toplo priporočam-le komplicirati ne smete, pa saj najbrž niste taki, drugače se sploh za šotorenje ne bi odločili. Tako, da uživajte.....
|
|
|
|