SanjaS -> RE: AMNIOCINTEZA v Dravljah pri dr. Pušenjaku! (6.4.2006 19:14:28)
|
No, mene bo tudi kar pobralo od tega nemogočega čakanja. Ne vem ali na ginekološki v LJ. sploh vedo kako nas mučijo s temi tremi tedni? Pred nekaj dnevi sem klicala tja in poizvedovala ali je možno izvedeti vsaj kaj v zvezi z rezultati HB testa, ki naj bi (vsaj po navajanjih v strokovni literaturi) bi znan prej kot AC test,pa mi je gospa na oni strani telefona rekla, da naj se kar pripravim na dodatno čakanje, ker imajo gužvo!?! in da je povsem možno da bom dobila rezultate še pozneje kot v 3 tednih...ker pač pošta na ginekološki kliniki lahko potuje celo en teden in se zato prejem izvidov utegne podaljšati za dodaten teden... Ne vem kako je kaj takega sploh mogoče... Na samem posegu so nam lepo, jasno in glasno večkrat rekli, da se čaka točno 3 tedne, ne glede na to ali gre za HB ali AC test. In da izvidi, ki jih dobimo prej, pomenijo slab znak..Torej, bi moral biti "neprejem" izvidov znak nečesa dobrega...a to očitno ni RES! Ker obstaja tudi možnost, da imajo gnečo in da pač ne zmorejo... Je pa res da vse bolj težko razumem genetike v Ljubljanski ginekološki kliniki, glede na to, da berem, da pri dr.Brezigarjevi v Dravljah poznajo rezulate v 14 dneh in se očitno trudijo skrajšati agonijo nosečnic na minimum! A si predstavljate, da vam namesto v 15 šele v 18 tednu sporočijo, da v bistvu pričakujete otroka s DS,a vam zaradi gneče tega niso mogli prej sporočiti...? In to takrat, ko se je zaradi "neprejema" izvidov v vas upanje na ugoden izvid zgledno okrepilo?? Skratka zadnjih 5 dni ne spim. Enostavno ne spim. Zadremljem za 15-20 minut proti jutru in potem v službo..Čez dan sem kot zombi.
|
|
|
|