Koscek spanja.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Koscek spanja.. (6.3.2006 12:55:44)

Spala bi..tako zelo sem utrujena...nimam vec energije..ne utegnem se preobleci...iste gate imam ze tri dni...spim v istih cunjah v katerih sem cez dan.. zanemarjam otroka...ljudje okrog mene so izginili...tudi po teden dni ne poklice noben prijatelj..so mar to se sploh prijatelji?...ne zmorem vec...ne upam si zaspati, ker sem potem se bolj unicena...tako zelo si zelim, da bi me nekdo poklical in rekel: Pridem k tebi samo zato, da malo odspis in se lahko stusiras.. Hvala vam, ker ste to prebrali.. Morala sem se nekomu potoziti..

total -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 12:56:53)

Kaj pa je stabo?

viv_ -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 13:04:11)

Kot 1. nehaj se smilit sama sebi in naredi kaj da bo bolje!

Ker si napisala "zanemarjam" otroka, predvidevam, da imaš samo enega. Pri enem samem otroku ti pa ni treba tako trpet.

Otrok tudi čez dan spi in tačas ko spi, pojdi spat še ti.

Ko je sit in previt ga daj za 15 minut v stajico, pa naj se dere če se hoče, ti pa pojdi pod tuš, pa se lepo preobleci.

Pa danes je ratalo lepo sončno, obleci sebe in otroka, daj ga v voziček, pa pejta na en sprehod!

Anonimen -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 13:07:30)

KAKO PA LAHKO PRIDE DO TEGA...DEJ MAL VEČ NAPIŠ KAJ JE SPLOH PROBLEM, KER TAKO ŽIVLJENJE NI NORMALNO. KJE PA JE DEC?

CatJa -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 13:12:26)

Zgleda, da si predvsem depresivna, ne samo utrujena. Ker tudi če si na smrt utrujen, se stuširaš in preoblečeš, depresija zna pa res narest svoje.
Mogoče malo kruto, vendar resnično: nihče ne mara okoli sebe brezvoljnih ljudi, tako da boš morala sama pokazati voljo po druženju z ljudmi, prav tako pa tudi zaprosit pomoč pri otroku. Ali otrok res nima ene babice, tete, kogarkoli, ki mu pač zaupaš. Boš vidla, samo 12 urni spanec, pa boš kot nova. Tudi svež zrak dela svoje.

Predvsem pa, kot je Lara rekla, kje ima otrok očeta?!

Anonimen -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 13:19:49)

Namesto na RR pejdi pod tuš pa nove cote obleci.

Anonimen -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 13:49:59)

Ni tako hudo. Gate si pa res lahko menjaš v 5 sekundah. Pa vzemi robec od otroka in si jo obriši, če nimaš časa za tuširanje. Otroka pa ne smeš zanemarjati.[sm=smiley7.gif]

dory -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 14:17:14)

Hm...prvo kot prvo otrok ni in ne more bit izgovor, da si ne mors vzet tistih par minut za osnovno higieno...mislim halo?? Drugo kot drugo otrok cez dan tud kej spi...pejt spat z njim...tretje kot tretje, ce zanemarjas otroka, kaj pa delas ta cas??

Najprej pospravi pod svojo podstreho, ker se VSE DA,CE SE HOCE!

Anonimen -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 14:19:57)

Problem je v osamljenosti, a ne?

puncica -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 14:48:08)

Ja če si pa anonimna in ne vemo katera bi rada da pridemo k njej. Samo toliko sej bo boljše, drži se pa eno [sm=rozica.gif] in [sm=pikapoka2.gif] zate

Anonimen -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 15:15:47)

Hvala vsem za prijazne besede! Najlazje je soditi, ce ne poznas situacije.. Besede pa rade bolijo..

G in T -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 15:45:41)

Seveda je lahko soditi, če ne poznaš situacije, ampak ti si bolj malo opisala situacijo. Če si se odločila napisati nekaj začetnih stavkov, napiši še kaj več, pa ti bomo mogoče znali pomagati. Vsi smo kdaj na tleh, in je lepo, če imamo koga, ki se mu zaupamo, najlažje pa to storimo preko računalnika. Noben te ne obsoja, ker te ne pozna, samo malo se čudimo tvojim besedam. Pa nikakor ne izgubi upanja, pomisli na svojega otroka, on rabi nekoga, ki ga ima rad.

LP

Marogica -> RE: Koscek spanja.. (6.3.2006 16:03:13)

Anonimna, tudi jaz sem dala to fazo skozi, da sem bila kdaj tako utrujena, brezvoljna, brez vsake energije, stuširala sem se včasih šele, ko je prišel mož domov. Tudi jaz mislim, da te daje kakšna depresija, vsaj mene je (poporodna), pa sem se izvlekla iz tega. Počasi sicer, pa vendar....
Mene zanima, kje je tvoj partner/mož, kje so babice in dedki? Mogoče bi tudi ti koga poklicala, namesto, da čakaš, da tebe prijatelji pokličejo. Ali pa se vsedi za PC in poklepetaj/se nasmej/kregaj... z nami.
Samo enega ne delaj. Ne zanemarjaj otroka!!! Vem, da je včasih težko, vendar otrok ni kriv, je le nemočno bitje, ki potrebuje mamico-tebe. Tvoj trud ti bo hitro povrnil.

p.s. kar se pa gat tiče: jaz sem pač včasih hodila brez, je bolje, kot pa v par dni starih.

Stran: [1]