brez plenic - podnevi in ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

viv_ -> brez plenic - podnevi in ponoči (6.3.2006 10:12:51)

Kako hitro, po tistem, ko so bili suhi čez dan, so bili vaši otročki suhi tudi ponoči?

Mirni se je začelo dogajat prejšnji teden in je bila v enem dnevu čez dan brez plenic. Za vikend sem poskusila in je šlo tudi dnevno spanje čez brez pleničk. Danes se je pa ponoči 2x zbudila in je rekla, da jo lulat. Ampak jaz kura (sem jezna sama nase) sem ji rekla, da ima itak pleničko gor in da ni treba lulat. Zjutraj je bila plenica skoraj suha. Tako da, če bi jo ponoči dala na wc, bi bila verjetno suha. Upam, da bo danes to ponovila in da bova šle lulat.

ma-ja -> RE: brez plenic - podnevi in ponoči (6.3.2006 13:12:10)

Nejc oboje naenkrat malo pred tretjim RD, Tjaša pri dveh letih brez pleničk podnevi, za ponoči jih je pa še nekaj mesecev imela. Mislim, da je to od otroka do otroka različno.

al1* -> RE: brez plenic - podnevi in ponoči (6.3.2006 19:13:34)

Tavelika pri 2 letih in nekaj mesecih bolj ali manj istočasno, tamali podnevi pri 23 mesecih, ponoči pa štiri mesece kasneje.

KODA -> RE: brez plenic - podnevi in ponoči (7.3.2006 0:25:35)

Istočasno oba ,podnevi in ponoči.
Tastarejšemu jo je moja mama kar vzela dol z ritke,ko se je pazil pri njej in  je na naše začudenje,ostal suh.
Tamlajšega smo pa tako "okoli prinesli".da sem mu rekla,da sem pozabila kupiti pleničke,pa da mora paziti,da se ne bo polulal.Malo me je "skregal,kje so pleničke",ampak ostal je suh.

Stran: [1]