NFTh v ZD Moste, Ljubljana (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


2ursae -> NFTh v ZD Moste, Ljubljana (6.3.2006 10:00:15)

a ktera hodi na NFTh v ZD Moste? Mi gremo prvič  tja v četrtek, pa me zanima, če je terapevtka kul in koliko časa traja ena seansa. Joj, pa če je še katera tako prijazna in mi na kratko opiše, kako najdem ambulanto.

hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Mina1 -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (6.3.2006 10:11:53)

Ja, midva s piškotkom hodiva tja že dolgo. Fizioterapevtka je zelo fajn (naša je Maja S.), v bistvu sta dve, odvisno, na katero boš padla. Ob petkih pa imata obe skupa, da sta potem popoldan prosti. Vaje trajajo 45 minutk, da se sleče mali, in da začne z vajami in telovadbo.

Zdaj, kjer najti, težko povem, če nisi iz Ljubljane, ker so tam enosmerne ulice. To je v zdravstvenem domu spodaj v kleti.

Upam, da najdeta, malo vprašaj naokoli, ko bosta vozila tam.




2ursae -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (6.3.2006 10:13:42)

Mina, hvala. Kje je ZD vem, sam zanima me, ko si enkrat tam, kje v stavbi je ambulanta. A grem skozi glavni vhod, al je treba iti kam naokoli?




Mina1 -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (6.3.2006 10:24:05)

Lahko greš skozi glavni vhod in greš dol po stopnicah v klet (ali pa z dvigalom, če imaš voziček). Lahko pa greš od zunaj na levi strani je ena rampa, kjer zdravniki parkirajo. In če greš tam mimo rampe, je en vhod in si točno pred vrati fizioterapije, nasproti pa je patronažna služba.





Romcka -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (6.3.2006 20:14:14)

juhu:)mi2 s kajci tudi hodiva v moste na nfth in imava fizioterapevtko Majo Stopar...zlo je fajna (prej sva imele eno drugo in je kr tezila, ce je kaja jokala ajoojooj)..Maja oponasa razne zivali in se meni s kajo in jo tolazi ce treba - tak da zdaj obe radi hodiva tja...Vaje pa so razlicne, pac odvisno od tega zakaj boste hodili tja...mi imamo tezave z vratno  misico, ker je bila kaja rojena z vakumom in je imela natrgano vratno misico -tak da delamo vaje na zogi, pa za jacanje vratnih misic, pa da se uci imeti glavo naravnost itd. vmes pa se jo uci recimo, kako jo pravilno oblecem in slecem, pa kako jo ucitz past kravce, sedaj pa delamo na tem kako se sama usede iz lezecega polozaja..tako da je zlo lustno da nek strokovnjak sledi razvoju otroka in zraven se uci prabilnega ravnanja z bejbijem:)
no to sem se razpisala:) mi2 iz zaloske zavijeva na ulico, ki gre mimo Obcine moste in nato prva ulica levo in nato spet prva levo - tam na desni je ZD moste....
ekoli ce se kajj rabis pa samo povej:)
R




2ursae -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (6.3.2006 21:20:45)

no, najlepša hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], bom pozorna na go. Majo S. - upam, da jo bomo dobili. Termin imamo v četrtek dopoldne.
Naš je mal preveč zategnjen in se prerad usločuje nazaj. Jaz upam, da ga bomo s skupnimi močmi poštimali, menda te terapevtke obvladajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




sasa -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (7.3.2006 20:14:39)

                         mi mamo pa tisto ta drugo, sonjo smerke in smo bili dosedaj dvakrat in smo cisto zadovoljni. zoja je tudi malo zategnjena, oziroma temu so rekli povecan misicni tonus in so nas pri sestih mescih poslali na fizioterapijo. fajn je, ker gre vse cez igro, ce joka (joka pa seveda, ker igraca ne pride sama do nje, ampak se je treba ml potrudit) , jo potolazi ona (ali pac jaz, odvisno od stopnje alarma) in skratka ne pustimo punce, da je zalostna. tko da greva cist radi tja na dva tedna, nam pokaze kako naj se igramo in vsakic malo pohvali, pa vidi se, da ma rada otroke in to se mi zdi tudi pomembno.

in cisto mimogrede, v moji okolici je kup otrok z istim problemom in niti slucajno niso vse fizioterapevtke take.

skratka, ocitno se ti ni treba sekirat katero bos dobila.

sa




Mina1 -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (8.3.2006 8:51:10)

Ja, obe fizioterapevtki sta super fajn, tako Maja kot Sonja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Znata svetovati in znata lepo z otroci. Sicer je naš na začetku veliko jokal, potem pa je steklo in tako.




Romcka -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (8.3.2006 9:12:57)

kuku..mi2 prej nisva meli ge. sonje...ampak eno, ki je sla na porodnisko in smo bili v ambulanti razvojne - ne tu v kleti....cmok

p.s. ona spada pod RA iz bezigrada..samo so gostovali v mostah, ker so B ambulanto  prenavljali :)




2ursae -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (10.3.2006 11:27:45)

evo, pa smo opravili s prvo seanso. Imeli smo go. Majo, res je super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Mali je bil čisto očaran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Hvala, punce, še enkrat [sm=rozica.gif]




Romcka -> RE: NFTh v ZD Moste, Ljubljana (10.3.2006 15:19:08)

uzivajte vlik:) z veliko potrpezljivosti in volje bos videla rezultate :)
R




Stran: [1]