baguSka -> RE: Evo, še ena izdana (6.3.2006 16:47:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tipka Cipresa, bojim se, da tega nisi razumela. Otrok ne bi imel nič od tega, samo škodo. Otrokom v nesrečnih zakonih ni lepo. Tudi če se mame pretvarjajo, da so srečne, ko zve, po moje to itak čuti, ima strašen občutek krivde, da se mama žrtvuje zanj, da je mučenica, da zaradi njega trpi, sploh ni res, take mame so ponavadi slabičke in same sebe prepričajo, da so mučenice zaradi otroka, ne zavedajo pa se, da otroka s tem uničujejo. Tole pa še kako drži.[sm=smiley20.gif] Strinjam se z vsako napisano besedo. In še danes, ko mami vprašam zakaj, mi odgovori, da zaradi nas.. Sicer sta še danes skupi, a če jo vprašaš kaj dotičnega, bi spremenila vse v življenju če bi lahko. Razen nas otrok seveda. Tko pa je očitno trpela samo zaradi otrok. Ko sem bla mala, seveda nisem razumela zakaj ne gresta narazen (ja celo želela sem, samo da bi mami nehala trpet), danes pa vem, da si je kriva sama, ker je sama tako hotela. Torej je žrtev ona in niti ne jaz. Ampak to vem šele danes! Takrat pa sem trpela z njo... Danes mi je edino to žal, da se ni mogla odločit drugače in postavit zase!!!
|
|
|
|