dojenje-dodajanja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje

Sporočilo

AR -> dojenje-dodajanja (6.3.2006 9:11:46)

Imam dobre 4 mesece staro pupo in jo polno dojim. Pri šestih mesecih bom šele začela dodajat, ampak me vseeno nekaj zanima. Ali si tiste, ki dojite stiskate mleko in ga dodajaze med pripravo hrane ali se polsužujete adaptiranega mleka?

Hvala vsem za odgovor!  

bebe&jaz -> RE: dojenje-dodajanja (6.3.2006 9:50:56)

Jaz si stiskam svoje mleko, ja, in mu ga dodajam k hrani, kjer je to potrebno, npr. v krompirjev pire,... Pa zvečer, ko dobi žitno kašico (tako brez glutena - npr. riževo) si tudi iztisnem mleko in mu kašico naredim s svojim mlekom. Pa veliko uspeha pri uvajanju vama želim!!!

tina104 -> RE: dojenje-dodajanja (6.3.2006 9:58:32)

jaz sem si do sedaj stiskala, zdaj sem kupila tako žitno kašico, ki se pripravi z vodo

makica -> RE: dojenje-dodajanja (6.3.2006 10:28:57)

Kupovala sem kašice, ki se pripravljajo z vodo, če sem pa potrebovala mleko sem pa kupila adaptirano. Se mi ni nikoli dalo stiskat.

petraz -> RE: dojenje-dodajanja (6.3.2006 14:49:17)

Jaz sem uporabljala svoje stisnjeno melko. Je pa stvar odločitve.[sm=rozica.gif]

tincci -> RE: dojenje-dodajanja (6.3.2006 16:02:36)

Jaz bom dodajala z adaptiranim mlekom, se mi ne da stiskat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

chips -> RE: dojenje-dodajanja (8.3.2006 13:55:51)

Katera kašica pa se lahko naredi z vodo.
Jaz sem kupila riževo od MULIPA(,mislim da sem prav napisala).,ampak se meša z mlekom,ki pa naši Tei ne diši preveč.
Sicer je stara šele 4.mesece ampak se mi zdi da nimam več toliko mleka,saj čez dan se dojiva na 2 -3 ure,ponoči pa od 1-2 ur.
Kaj naj naredim???

Stran: [1]