|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptičja gripa - informacije, če koga zanima
6.3.2006 12:57:41   
Anja25
A res Meta? Kako pa to, da so že doma (na kmetijah) ugotovili prisotnost Kloramfenikola, ko so iz bazena za mleko odvzemali vzorce. Mleko še do Ljubljane prišlo ni. Takrat je bilo res to tako predstavljeno. Ampak mislim, da so bili za to krivi kmetje.

LP anja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.3.2006 13:00:13   
CatJa
Aja, pa nisem kmetica, vsaj taka s kmetijo ne, pa mi je čist jasno, da si mora kmet tudi traktor kupit, če hoče delat. Misliš, da je v vašem podjetju kako drugače? Lastnik je moral kupit pisalno mizo in računalnik, da lahko ti zdej kradeš bogu cajt in kmetom težiš.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.3.2006 13:00:42   
Anonimen
Ja, sej so ga pri nas tudi jemali - in shranili seveda v svoje epruvetke. Veš da ni kmet toliko tup, da bi reskiral 2000l mleka na dan, da mu zlijejo v kanal.

(odgovor članu Anja25)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.3.2006 13:07:35   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Anja25

Punčica, ali si ti že kdaj kaj dobila od države kar tako? Jaz še nikoli in verjetno tudi ti ne
(razen, če si kmetica).

LP anja

Kaj pa kmetje dobijo KAR TAKO????????

Tukaj se pa spet izkaže ta tipična naša: Naj sosedu crkne krava. Pa naj potem crkne še nam, da ne bo sosed slučajno pil našega mleka.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.3.2006 13:22:42   
Anonimen
Veš kaj katja, ta lastnik, ki je računalnik kupil, sem kar jaz sama. Pa nobenemu cajta ne kradem, pa tudi ne jamram ne tako kot kmetavzi!!  Delam in še enkrat delam, pa tudi ljudi pošteno plačam, kadar mi "pomagajo".

lp

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.3.2006 13:39:36   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne jamram ne tako kot kmetavzi!!  Delam in še enkrat delam,
lp

Ja, res je. Kmetje pa samo v ležalniku ležijo, krompir se pa sam posadi, pa krave se same nahranijo....seveda ker imajo kmetje obilico denarja in vržejo kravi 100 eurov in se same okomandirajo....pa trava se sama pokosi in posuš in pospravi...

In res je, kmetje ne delajo nič....samo jejo in zapravljajo nekaj, kar naredi kmetija sama

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.3.2006 13:44:01   
CatJa
Okej, sem šla še enkrat brat to pljuvanje in očitno te jezi to, da moraš plačat "pomoč", da tvoj posel, kakršenkoli pač že je, preživi. Hm, ne vem, kaj ti naj rečem. Zavist?

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.3.2006 13:46:16   
Nives
Anonimna!
Ko bo tebi računalnik crknu, boš šla kupiti drugega. Ko pa kmetu letina crkne zaradi vremenskih razmer, je škoda dosti večja in ves njihov trud gre v nič. Tega pa nobena pomoč od države ne odtehta.
Jaz spoštujem kmete, saj v končni fazi oni delajo za nas, da imamo mleko, kruh, meso in vse ostalo.
Se pa zelo grdo izražaš.

Čao bav!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.3.2006 13:50:36   
Anonimen
Kakšno pomoč moram plačat katja? Če mi ne paše, ne plačam nobene pomoči. Z veseljem pa pomagam res revežem. In če si tudi ti med socialno ogroženimi, ti z veseljem nudim pomoč.
Aja pa še to, moj posel je čisto O.K., delamo toliko, da imamo za malo boljše življenje in nam prav čisto nič ne manjka! Če bomo pridni in zdravi, bo čisto super.
Zavistna pa nisem prav nikomur!!!!!

LP

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
6.3.2006 14:01:38   
Lory
Ej anonimna, ko že govoriš o gnojnici pa to, ko boste pa moral spraznit greznico boste pa itak komunalo klical anedeuser posted image
Mal me skrbi. itd, itd o kmetih.....

No ti rečeš kmetavzi moj mož pa takim kot si ti reče blokarca...user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.3.2006 14:06:10   
Anonimen
Moj bi ji pa gnoj dal za kidat user posted image

(odgovor članu Lory)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.3.2006 14:11:52   
CatJa
Delam in še enkrat delam, pa tudi ljudi pošteno plačam, kadar mi "pomagajo".

Vidim, da ti res ni pomoči, ampak to si napisala -> plačaš, ko ti "pomagajo".

Kaj zate pomeni izraz "pomagajo", veš ti, predvidevam pač, da, če nekdo, v kakšnemkoli poslu rabi dodatno delovno silo, jo plača in da tu res ne gre pričakovati neko humanitarno pomoč. In če se (po tvoje) kmetavzi med seboj dogovorijo drugače, je to čisto njihova stvar.

Iz tvojih postov res veje vonj po zavisti -> zakaj kmetje, ti pa ne user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.3.2006 14:13:55   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Moj bi ji pa gnoj dal za kidat user posted image

meta...ti ga pihnes :)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.3.2006 14:35:12   
petraz
Hvala, bom poiskala par podatkov, ki me zanimajo.user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.3.2006 14:39:05   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

... imajo kmetje obilico denarja in vržejo kravi 100 eurov in se same okomandirajo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nimam besed, res nimam besed nad razmišljanjem anonimne in anje.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.3.2006 16:05:20   
Bauka
Moram se oglasit tudi jaz, ker me je tole razkurilo 100/h. Meta.-1. krav nimate zato, ker imate radi živali, ampak, ker imate radi denar. Jaz imam muco, ki živi v stanovanju in imam jo zato, ker jo imam rada!! Ljubljenčki so za "imeti rad", kar že ime pove. 2. Z ajmarji po dvorišču nisi hodila zastonj, čez nekaj časa boste tega telička prodali, pa bo trud poplačan. Veš, nihče ne dela ničesar samo zato, da je zmatran. Popolnoma se strinjam z Anonimno. BRAVO!!!!!

Tudi mi smo živeli zraven kmetavza, pa hvala Bogu več ne.  Da ne bo pomote- ne pravim, da so (ste) vsi isti. Punčica, kar se tiče voznega parka, marsikateri kmet ima traktor za par 10 mio. Moja sodelavka se vozi s starim Polom, brez klime, poleti pa se nad mano krega, ker parkiram avto (s klimo) tja kjer je senca. Njen mož ima pa traktor vreden OHOHO denarja, s klimo! Pa se vozi s traktorjem, da ti bo prijetno hladno!!!

Karin, tudi jaz vem za primer enega kmeta, ki kolje živino na črno in to točno tako, kot je opisala Anonimna.

Še enkrat poudarjam, niso vsi enaki, vendar žal imam tudi jaz več slabih kot dobrih izkušenj s temi našimi ubogimi kmeti...

Lep dan!

Sonček lepše sije od 12.11.2005, ko je moj sinek prijokal na svet. 23.12.2007 se mu je pridružila se sestrica, tako, da so dnevi sedaj še svetlejši.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
8.3.2006 19:34:16   
india
Grozljivo,kaj se greste nekatere! Če ste že take fajerke, da javno udrihate čez kmete, zakaj anonimno? A vas je sram javno povedat svoje mnenje?
Pa me prav zanima, ali doma jeste meso, jajca in pijete mleko, ki ga tudi za vas pridelujejo slovenski kmetje? Jeste kruh? Pa krompir?
Madonca, da ne znate razmišljat s svojimi glavami!
Razlika med izrazom kmet in kmetavz pa je zelo velika in če je ne poznate ne vem, zakaj uporabljate kateregakoli od teh izrazov.

Kar se pa tiče primerjave cen med avtomobili in traktorji....avto, Bauka, tvoji sodelavki verjetno pomeni samo prevozno sredstvo, traktor pa nejnemu možu vir dohodka. Čisto razumljivo, da bo kmet vložil denar v traktor in druge obdelovalne stroje, saj mu bo to poamgalo pri lažjem delu. Enako kot bo pek kupil boljšo peč za kruh, da ne bo pekel v domači pečici.

(odgovor članu Bauka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.3.2006 19:58:49   
Anonimen
Za zjokat!
Jaz bom pa sam povedala da še nisem videla nobenga kmeta (pa jih je kar nekaj kle okol) od kravce al pa telička obogatet pa imperij si ustvarit. Ja itak da kkšn mal državo okol prnaša pa sej jo vsi če mamo le možnost. No ja vsaj tapametni user posted image user posted image user posted image
Drugač pa dost denarja majo običajno veliki kmetje ki imajo čez 100 glav posamezne živine pa pol občine čez teh pa ni glih dost v sloveniji. Pa ti imajo običajno zaposlene pa sami glih ne kidajo gnoja a ne?!
Glih tolk k tistih privatnikov k si pišejo 100 jurjev dohodka mesečno pa so uradno ločeni pa mamice samohranilke pa majo otroke skor zastojn v šoli.
Tako je to! Kdor se znajde se kdor pa ...
Kaj naj rečem. Vsak naj zase poskrbi pa bo!

evo jst pa ustanavlam prašičjo farmo! Kaj probam lahko. Morde bom pa bogata hmaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?