Bauka -> RE: Ptičja gripa - informacije, če koga zanima (7.3.2006 16:05:20)
|
Moram se oglasit tudi jaz, ker me je tole razkurilo 100/h. Meta.-1. krav nimate zato, ker imate radi živali, ampak, ker imate radi denar. Jaz imam muco, ki živi v stanovanju in imam jo zato, ker jo imam rada!! Ljubljenčki so za "imeti rad", kar že ime pove. 2. Z ajmarji po dvorišču nisi hodila zastonj, čez nekaj časa boste tega telička prodali, pa bo trud poplačan. Veš, nihče ne dela ničesar samo zato, da je zmatran. Popolnoma se strinjam z Anonimno. BRAVO!!!!! Tudi mi smo živeli zraven kmetavza, pa hvala Bogu več ne. Da ne bo pomote- ne pravim, da so (ste) vsi isti. Punčica, kar se tiče voznega parka, marsikateri kmet ima traktor za par 10 mio. Moja sodelavka se vozi s starim Polom, brez klime, poleti pa se nad mano krega, ker parkiram avto (s klimo) tja kjer je senca. Njen mož ima pa traktor vreden OHOHO denarja, s klimo! Pa se vozi s traktorjem, da ti bo prijetno hladno!!! Karin, tudi jaz vem za primer enega kmeta, ki kolje živino na črno in to točno tako, kot je opisala Anonimna. Še enkrat poudarjam, niso vsi enaki, vendar žal imam tudi jaz več slabih kot dobrih izkušenj s temi našimi ubogimi kmeti... Lep dan!
|
|
|
|