Anonimen -> RE: ODLOČNE 63.DAN (6.3.2006 13:24:04)
|
Punce, midve z al bino sva zdaj na Montiju. No, jaz več ali manj. Malo se še lovim. In je tako: za na hitro shujšat je tale ločevalna dieta super. Res se hvaležna bugu ali ne vem komu pač, RR verjetno, da sem jo odkrila in shujšala 15 kil. Ampak za naprej, na ohranjanje telesne teže in za zdravo prehranjevanje, je pa Monti, se mi skozi bolj zdi, zakon. Predvsem je meni pomembno to, da lahko konec tedna zajtrkujem, ko s vsi vsedemo k mizi. Pa da dopoldne v službi lahko jem zajtrk, pa potem malo malico. Drugače je pa isto ločevanje. Dopoldne OH, kruh samo za zajtrk (polnozrnati), beljakovine popoldne in zvečer. Je pa 5 obrokov. Aja, pa zjutraj je treba vsaj 20 minut pred zajtrkom popit sveže stisnjen sok citrusov. To je zaenkrat vsa umetnost Montija, ki jo jaz poznam. O.K., so še finese, da so od testanin samo polnozrnate, pa od riža neprečiščen, pa marmelada in nasploh vse brez sladkorja. Pa nobenega krompirja, koruze, korenja in še naketrih stvari, ki so zmenda za prašiče. Ampak je v bistvu enostavno, res. In pa predvsem nisi toliko lačen.
|
|
|
|