|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Madona...kaj ga mete....
5.3.2006 17:47:37   
Skorpija
Jaz moram zvečer še iz službe pripeljat domovuser posted image  Če bom našla avto...

Jana73, kako je na cesti v LJ po mestu?

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.3.2006 18:03:15   
Anonimen
Pri nas ga tudi mede kot pri norcih. pa sem potiho upala, da bomo lahko kmalu roštilj zakurili...ja, v sobi, kvečjemu user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
5.3.2006 18:09:05   
soncece24
Joj, meni je že slabo, če samo ven pogledam. Pa na bregu v slepi ulici živim user posted image user posted image user posted image user posted image pluga še nikoli nismo vidli - to bo zjutraj veselica, ko bo treba od doma it user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.3.2006 18:10:15   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

Jaz moram zvečer še iz službe pripeljat domovuser posted image  Če bom našla avto...

Jana73, kako je na cesti v LJ po mestu?

katastrofa! user posted image  več kot 1 uro za 10 km - po obvoznici user posted image  pa še v desno v cel sneg nas je zaneslo, so nas morali ven potisnit, pa še en nas je odveku v "hrib" pred predori Golovec user posted image  še dobro, da so dobri ljudje na svetu user posted image   ob 12:30 je še deževalo od 13h je že bla katastrofa na cestah user posted image   še nič niso plužli, pa je že blo več kot 10 cm na cesti user posted image  

upam, da so začeli plužit user posted image  pr nas ga je že enih 20 cm user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.3.2006 18:12:13   
Anonimen
Pb 16-tij je en tip govoril, da se že tri ure vozi iz Posavja v Nm, pa da ima še ene pol ure pred sabo. katastrofa. me je samo strah, da ne bo elektrike pobralo, ko je tako težak sneg.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
5.3.2006 18:13:57   
baguSka
Čist za posrat. Men bojo roko odpadle, tok je težk sneg. Pa sm samo dvorišče skidala. Kje je šele cesta, ker itak dvomim, da bo kšn plug tud k nam zašu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
5.3.2006 18:15:34   
kofetek2010
maš prav al bina, grem za vsak slučaj sveče poiskat user posted image  se nam kr pogosto dogaja, da smo brez štroma, ko fejst dežuje al pa sneži user posted image

brez dela kablske TV smo že itak celo popoldne user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.3.2006 18:29:16   
soncece24
to mi še manjka, ja, da elektrike sfali, pol smo pa tam.... ni elektrike = ni gretja, brrrrrrrr. Moj je šel zdaj sneg kidat, revček, pa avte sčistit, če ne lahko jutri kr dopust vzame... prekleto vreme

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 33
5.3.2006 18:35:12   
Anonimen
sončece, saj bo zjutraj spet lahko kidal user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
5.3.2006 18:35:38   
Skorpija
v centru lj. plužijo... sicer je katastrofa, ampak mogoče pridem domov... držite pesti!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 35
5.3.2006 18:36:26   
Anonimen
A imaš daleč?

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
5.3.2006 18:36:56   
rija
Pri nas pada sneg kar vodoravno....piha severnik.

Ja Jana, nam pa je predvčeraj veter raztural satelitskouser posted image user posted image

Od doma pa itak ne moremo, ker so tudi plugi zametani....user posted image user posted image

Je pa lepo skozi okno pogledat...user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 5.3.2006 18:38:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 37
5.3.2006 18:38:09   
Skorpija
sploh ne, samo po samih malih ulicah pa po moje so mi ga že zaplužli, tko da... bo pestro! pustit ga pa nočem v centru, da mi ne bodo jutri še kazni dali osli trapasti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
5.3.2006 18:40:17   
Anonimen
Aha, ja, saj v končni fazi so take uličice najamnj spužene. lažje se pride iz enega sela do mesta, kot pa takole. Tam vsaj kmetje s traktorji splužijo.

pa srečno, jaz moram tudi še domov, tudi ni daleč, ampak slabo spluženo.

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
5.3.2006 18:42:32   
Skorpija
Srečno al bina! Mislim, da bova prav enga ruknile, ko bova prišle domovuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
5.3.2006 18:43:33   
Anonimen
Prmejduš, da res user posted image  Bo treba viruse potamant user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
5.3.2006 18:47:26   
CIPRESA
Ja kmetje s traktorjiuser posted image user posted image user posted image user posted image pri nas je glih en splužil direkt na naše dvorišče, pa ravno sem gor prišla in pogledala dol kako lepo sem "odlopatkala", pa je že prišel in  spet naredil kup, mater sem jezna ko user posted image .

Čez kaki dve uri pa spet jovo na novo.

A katera ve kdaj naj bi se umirilouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 42
5.3.2006 18:48:45   
Anonimen
ja, saj plugi v mesu isto naredijo. Ni kaj. Do jutra naj bi menda ponehalo, samo do jutra ga lahko nameče še ohoho.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
5.3.2006 19:01:50   
ZARA

Joj, pri nas ga je vsaj pol metra! In vrnili smo se v november user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.3.2006 19:31:24   
PiaM
Pri nas ga je zapadlo več kot 30 cm, živim pa malo v hribu, kjer plužijo vsake toliko kot se jim zljubi...user posted image  Cel dan držim noge skup in molim, da se dete ne odloči prit na svet danesuser posted image , ker se pridrsam v porodnišnico!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.3.2006 20:04:29   
paris
Pri nas so že trikrat plužili našo ulico, tko, da tisto kar smo kidali si lohk vtaknemo, ker je spet rob od pluženja- šit no!
Aja, smo skoraj v centru LJ.- spodnja Šiška.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 46
5.3.2006 20:52:54   
india
Pri nas se je že cipresa zlomila od teže snega,da se pa ne hvalim, da sem pred eno uro orng spucala pred garažo in vhodom, pa zdaj ni nobene razlike več.
Plug je pa šel po ulici najmanj 3 x, kljub temu, da bus vozi gor v breg.
Sončece, kaj Tomšičev  drevored plužijo?user posted image user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 47
5.3.2006 20:54:03   
SILVA
Sneg je fujuser posted image .Moj mož pa že od 14h pluži in ga spet ne bom vidla ene pet dni,pa še brez veze pravi,da plužijo,ker itak takoj spet zapade na novo.
hothein,moj mali Matija je tale sneg naredil samo zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.3.2006 20:58:24   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: MISKA01

Pri nas se je že cipresa zlomila od teže snega,.....

user posted image ne Miska01 mene še ni zamedlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 49
5.3.2006 21:15:38   
SILVA
NEHALO JE SNEŽITuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?