Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 17:47:37
|
|
|
|
Skorpija
|
Jaz moram zvečer še iz službe pripeljat domov Če bom našla avto... Jana73, kako je na cesti v LJ po mestu?
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ga tudi mede kot pri norcih. pa sem potiho upala, da bomo lahko kmalu roštilj zakurili...ja, v sobi, kvečjemu
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:09:05
|
|
|
|
soncece24
|
Joj, meni je že slabo, če samo ven pogledam. Pa na bregu v slepi ulici živim pluga še nikoli nismo vidli - to bo zjutraj veselica, ko bo treba od doma it
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:10:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija Jaz moram zvečer še iz službe pripeljat domov Če bom našla avto... Jana73, kako je na cesti v LJ po mestu? katastrofa! več kot 1 uro za 10 km - po obvoznici pa še v desno v cel sneg nas je zaneslo, so nas morali ven potisnit, pa še en nas je odveku v "hrib" pred predori Golovec še dobro, da so dobri ljudje na svetu ob 12:30 je še deževalo od 13h je že bla katastrofa na cestah še nič niso plužli, pa je že blo več kot 10 cm na cesti upam, da so začeli plužit pr nas ga je že enih 20 cm
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pb 16-tij je en tip govoril, da se že tri ure vozi iz Posavja v Nm, pa da ima še ene pol ure pred sabo. katastrofa. me je samo strah, da ne bo elektrike pobralo, ko je tako težak sneg.
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:13:57
|
|
|
|
baguSka
|
Čist za posrat. Men bojo roko odpadle, tok je težk sneg. Pa sm samo dvorišče skidala. Kje je šele cesta, ker itak dvomim, da bo kšn plug tud k nam zašu
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:15:34
|
|
|
|
kofetek2010
|
maš prav al bina, grem za vsak slučaj sveče poiskat se nam kr pogosto dogaja, da smo brez štroma, ko fejst dežuje al pa sneži brez dela kablske TV smo že itak celo popoldne
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:29:16
|
|
|
|
soncece24
|
to mi še manjka, ja, da elektrike sfali, pol smo pa tam.... ni elektrike = ni gretja, brrrrrrrr. Moj je šel zdaj sneg kidat, revček, pa avte sčistit, če ne lahko jutri kr dopust vzame... prekleto vreme
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
sončece, saj bo zjutraj spet lahko kidal
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:35:38
|
|
|
|
Skorpija
|
v centru lj. plužijo... sicer je katastrofa, ampak mogoče pridem domov... držite pesti!
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:36:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A imaš daleč?
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:36:56
|
|
|
|
rija
|
Pri nas pada sneg kar vodoravno....piha severnik. Ja Jana, nam pa je predvčeraj veter raztural satelitsko Od doma pa itak ne moremo, ker so tudi plugi zametani.... Je pa lepo skozi okno pogledat...
< Sporočilo je popravil rija -- 5.3.2006 18:38:32 >
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:38:09
|
|
|
|
Skorpija
|
sploh ne, samo po samih malih ulicah pa po moje so mi ga že zaplužli, tko da... bo pestro! pustit ga pa nočem v centru, da mi ne bodo jutri še kazni dali osli trapasti!
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, ja, saj v končni fazi so take uličice najamnj spužene. lažje se pride iz enega sela do mesta, kot pa takole. Tam vsaj kmetje s traktorji splužijo. pa srečno, jaz moram tudi še domov, tudi ni daleč, ampak slabo spluženo.
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:42:32
|
|
|
|
Skorpija
|
Srečno al bina! Mislim, da bova prav enga ruknile, ko bova prišle domov
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Prmejduš, da res Bo treba viruse potamant
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:47:26
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ja kmetje s traktorji pri nas je glih en splužil direkt na naše dvorišče, pa ravno sem gor prišla in pogledala dol kako lepo sem "odlopatkala", pa je že prišel in spet naredil kup, mater sem jezna ko . Čez kaki dve uri pa spet jovo na novo. A katera ve kdaj naj bi se umirilo
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 18:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, saj plugi v mesu isto naredijo. Ni kaj. Do jutra naj bi menda ponehalo, samo do jutra ga lahko nameče še ohoho.
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 19:01:50
|
|
|
|
ZARA
|
Joj, pri nas ga je vsaj pol metra! In vrnili smo se v november
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 19:31:24
|
|
|
|
PiaM
|
Pri nas ga je zapadlo več kot 30 cm, živim pa malo v hribu, kjer plužijo vsake toliko kot se jim zljubi... Cel dan držim noge skup in molim, da se dete ne odloči prit na svet danes , ker se pridrsam v porodnišnico!
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 20:04:29
|
|
|
|
paris
|
Pri nas so že trikrat plužili našo ulico, tko, da tisto kar smo kidali si lohk vtaknemo, ker je spet rob od pluženja- šit no! Aja, smo skoraj v centru LJ.- spodnja Šiška.
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 20:52:54
|
|
|
|
india
|
Pri nas se je že cipresa zlomila od teže snega,da se pa ne hvalim, da sem pred eno uro orng spucala pred garažo in vhodom, pa zdaj ni nobene razlike več. Plug je pa šel po ulici najmanj 3 x, kljub temu, da bus vozi gor v breg. Sončece, kaj Tomšičev drevored plužijo?
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 20:54:03
|
|
|
|
SILVA
|
Sneg je fuj .Moj mož pa že od 14h pluži in ga spet ne bom vidla ene pet dni,pa še brez veze pravi,da plužijo,ker itak takoj spet zapade na novo. hothein,moj mali Matija je tale sneg naredil samo zate
|
|
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 20:58:24
|
|
|
|
CIPRESA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MISKA01 Pri nas se je že cipresa zlomila od teže snega,..... ne Miska01 mene še ni zamedlo
|
|
RE: Madona...kaj ga mete.... 5.3.2006 21:15:38
|
|
|
|
SILVA
|
NEHALO JE SNEŽIT
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?