india -> RE: čakamo... (7.3.2006 8:44:16)
|
Ojej, to so pa zelo hudi trenutki! Meni je lani junija umrl oče, pred tem je bil 5 dni v komi. Zgodilo se je isto,kot je ena že napisala : počila mu je žila v možganih, anevrizma. Le da pri nejm ni bilo možnosti operacije in je tako 5 dni vegetiral na aparatih. Verejmi sorodnici,ki ti je rekla, da je bolje, da ga ohraniš v spominu takega kot je bil. res je! Jaz imam vedno pred očmi atija,ko je ležal tam negiben, z zaprtimi očmi, namesto njega so delali aparati. Pri nas je bilo celo tako,da smo imeli možnost obiskati ga le najbližji : mama, midva z bratom, mož in svakinja. Če jo želiš povabiti na kavo, jo povabi. Verejtno ji bo pasalo, da pride malo drugam, v drugo okolje, da ne razmišlja nenhno o njem, da se morda malo sprosti. Jaz vem,d asem bila vseh tistih 5 dni zelo aktivna. Tekala sem okoli in urejala zadeve, kupovala, se pogovarjala z ljudmi, ker drugače bi se mi verjetno zmešalo od sedenja pri telefonu. Če ji lahko pomagaš s tem, da jo povabiš k sebi, stori to! Morda najprej ne bo hotela, ji bo pa zelo koristilo! Pa čimbolj močni bodite vsi skupaj! kakšna je pa diagnoza?
|
|
|
|