Barči78 -> RE: podaljašnje porodniške (5.3.2006 17:22:14)
|
Mi hodimo na FT, ker je imela Neja ob rojstvu krvavitve v zadnjo možg. kotanjo. Zdravnica je na izvide sama napisala, da predlaga podaljšanje porodniškega dopusta za 3 mesece. Na FT bomo verjetno še nekaj časa hodili. Redna porodniška mi poteče okoli 20 aprila, pa sem šla na CSD, pa mi je rekla, da vlogo oddam šele 1 mesec pred iztekom rednega porodniškega dopusta. Tako, da bom šla čez kakšnih 14 dni. Je pa tako, res je, bodi vesela, da imaš zdravega otroka, jaz bi vse dala, da ne bi imeli na začetku takih težav, pa hvala Bogu jih kar dobro rešujemo. Samo telovadiva pa vsak dan, pa redno vsak teden jo vozim na fizioterapijo, pa na 14 dni jo vozim na delovno terapijo. Tko da, tudi zame še ni odločeno, da mi jo bodo podaljšali, ker ko sem zaprosila za dodatek za nego otroka, so mi prošnjo zavrnili. Pa je precej slabo kazalo moji punčki, niso vedeli ali bo shodila ali ne. Nimam pojma na podlagi česa se odločajo. Pomojem mal na lepe očke. Verjamem pa, da bi vsaki pasalo še malo dlje ostati doma, čeprav jaz bi šla veliko raje aprila delat, pa da je punčka zdrava.
|
|
|
|