luka jan -> RE: kdaj v hojco? (5.3.2006 23:30:02)
|
Da se razumemo, jaz sem Luko dala v hojico samo parkrat za 5 minut, toliko da vidim če mu ustreza, al mu je brezveze. Kar tako, za probo. Potem pa sem začela premišljevati da je le malo premajhen, čeprav so mi na sistematskem rekli da je fant glede razvoja nekje od 8.-9.meseca, kosti pa so seveda še mehke. Glavico drži samostojno že od 3 tednov, tako da ga skoraj nikoli nisem nosila v vodoravnem položaju, ker se je sicer tako drl, da sem ga komaj potolažila. Pa še to, ko sem rodila in so mi ga dali na prsi je on preprosto dvignil glavo, babica pa je bila tako presenečena, da sploh ni mogla verjet. Danes, pri štirih mesecih pa se mi pri previjanju hoče sam dvigovat, kot da bi delal trebušnjake, dvigne se enih 10-15 cm od podlage. Skratka, čvrst je tako da mi nihče ne verjame da je star 4 mesece, zato sem poskusila s hojco. Pa še to, v stolčku za hranjenje sedi že od 2,5 meseca, po nasvetu pediatra, ki pravi da on to zmore, v polsedečem položaju. Včasih res ne vem kam naj ga še dam, ker njemu se mora vedno kaj dogajat, nič ne sme biti pri miru, zato je hojca zanj nekaj, v čem uživa do onemoglosti.
|
|
|
|