Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 13:08:26
|
|
|
|
ZARA
|
Men je na RR všeč: ogromno punc, ki mi/-si pomagamo/-jo, tako ali drugače všeč mi je ker sodeluje tud moška populacija RR = neomejen vir nasvetov všeč mi je, če pišejo pod svojim nickom in se ne skrivajo Če se še kaj spomnem bom pa dodala...
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 14:12:48
|
|
|
|
soncece24
|
Meni je zelo dosti všeč - saj zato sem pa tu - ko pridem na RR je kot da grem na kavo: se načvekam z virtualnimi prijateljicami - dobim nasvete, pomoč.... - se razvedrim, pogledam kak lep album, se veselim skupaj z ostalimi, ko so kakšne dobre novičke itd. Vglavnem, je dosti pozitivnega tu gori
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 14:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa barve. Ceprav cist taprva podoba ringaraje mi je bla najbolj vsec. Cist rozasta :) Pa se veliiiiiiiiik je tega. Pa gumbek 'brisi'
|
|
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 15:08:31
|
|
|
|
soncece24
|
O, fiši, nova slikica? kak je zrasla mala luna
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 16:54:59
|
|
|
|
paris
|
Jap, daddy, Zara, soncece24 in ribicaRR- strinjam se- vse to in še kaj je naša Ringaraja in zato jo imamo tako radi ,da brez nje ne moremo, a ne? Priznam, da sem odvisna od RR, zdajle, ko sem bila več kot en teden brez računalnika podpišem vse in se strinjam z vsem kar hočete!
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 4.3.2006 22:50:27
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, meni je tudi všeč. Se mi zdi, kot, da bi šla na čvek s kolegicami. Me moj kar naganja, da ne grem več prav na čvek s kolegicami, pa pravim, da imam RR za čvek. Še tako naprej.
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 5.3.2006 23:03:57
|
|
|
|
KODA
|
Veliko različnih mnenj in nasvetov.
< Sporočilo je popravil KODA -- 5.3.2006 23:04:20 >
|
|
RE: Kaj pa vam je na RR všeč? 5.3.2006 23:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 O, fiši, nova slikica? kak je zrasla mala luna Ja, vse nekaj menjajao, pa sem se jst Zraven (no, ob straneh) pa lahko obcudujete moje noge
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
NAj imeklepetkaNika (
14%)

MAja (
7%)

Sara (
17%)

Lana (
25%)

Brina (
19%)

Ana (
19%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!