CTG - popadki (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

neja76 -> CTG - popadki (4.3.2006 9:23:33)

Lep pozdrav!

Moj g. mi je opravil CTG, kateri je pokazal, da imam popadke na 5 min, ki pa jih jaz sploh ne čutim.

Rok imam 15.03., mislite, da bo pupa prišla zelo kmalu, ali ti popadki ne pomenijo prav dosti.

Uživajte!

Anonimen -> RE: CTG - popadki (4.3.2006 9:36:54)

CTG nekaj že pomeni,če ne bi potem ga ne bi uporabljali.
Jaz sem imela popadke že od 32 tedna,ki sem jih tudi čutila,kot otrdevanje trebuha,v porodnišnici sem pristala več kot 1 mesec prekmalu ( skoraj sem rodila ),potem sem nazaj prišla v 37 tednu takrat sem pa rodila.
Rok imaš tako ali tako blizu,tako da rodila boš kmali.
A te ni nič pregledala če si odprta??
Jaz sem bila že v 34 tednu odprta 3 cm

Anonimen -> RE: CTG - popadki (4.3.2006 9:58:14)

Jaz sem imela na PDP na CTG-ju zaznane popadke na 8 minut, ki jih sama nisem čutila. Rodila sem 4 dni kasneje z umetno sproženim porodom brez svojih popadkov, ker sem imela premalo plodovnice. Tako, da ni nujno, da bo kmalu, pri meni vprašanje, kdaj bi bilo.

poliloni -> RE: CTG - popadki (4.3.2006 15:44:45)

Čisto odvisno - jaz se že na prvem CTGju imela vidne popadke, ki pa jih nisem čutila.... Ko bodo tisti pravi jih boš že čutila, tako da lahko da bo to zelo kmalu ali pa šele po PDPju...

jasnica -> RE: CTG - popadki (5.3.2006 15:19:02)

Meni so se popadki na CTGju kazli 6 tednov pred PDP in do konca so bili dost zaznavni, sem bila prepričana da bom rodila brez težav.Porod pa so mi 2 dni po PDP sprožili in me 5 ur šopali z full močnimi umetnimi popadki, tako da CTG ni zanesljiv! 

Anonimen -> RE: CTG - popadki (5.3.2006 15:40:06)

CTG nekaj pomeni.
Ni ti treba čutiti popadke,da greš rodit al neki.
Ctg pokaže da popadki že so in da se telo že pripravlja na porod.

Stran: [1]