Anonimen -> RE: Bombe...4.dan(sadje) (4.3.2006 12:54:29)
|
Punce,ne pozabite,vse je v glavi-če si boste govorile,da ne zmorete,re ne boste. Danes pa sadni dan.Sm prosila mami,naj mi že zjutraj skuha velik pisker jabolčnega kompota,ki ga zares obožujem.In vsata sem danes zares pozno.Do sedaj sm spila že prib. 2l vode.Za zajterk sm popapcala 3 mandarine,zdaj,za kosilo,pa krožnik jabolčnega kompota.Pri tem bom vztrajala,vsaki dve uri.Če bo pa sila,pa bom skočila še v trgovino po banane.In tud bučke mam še v hladilniku. In naj vam povem nekaj hecnega...V mojem prejšnjem življenju(pred dieto) sem samo papcala,papcala in papacala.Nikoli nisem zares začutila lakote.In tudi sedaj jo ne,ampak polovico dneva mi v mojem želodčku kruli.In včeraj sem imela zelo pomemben zagovor seminarske naloge.Za zajterk sem popapcala le majhno jabolko,ampak do zagovora čez kakšni dve uri se je to že zdavnaj prebavilo.In ko sem predstavljala seminarsko,mi je tako glasno krulilo,da me je še predavateljic mal postran gledala.Sm ji mislila reči,da to pač dela 3MD!:) Gremo naprej...še 86 dni do konca!!!
|
|
|
|