|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŠE VEDNO JE NI....
3.3.2006 20:59:38   
inja2
Ojla punce

Danes bi pa imela tudi jaz eno uprašanje oz. bi vas prosila za eno mnenje.
In sicer bi morala moja user posted image  priti že 26.02.2006 in danes je že 38 dan mojega ciklusa, ponavadi imam user posted image  na 32 dni.

Naredila sem že dva testa, pa sta oba negativna, nimam pa nobenih občutkov, da bi user posted image  prišla. Ali mislite, da je še kakšna možnost, da sem user posted image .

Ali je možno, da imam še premalo hormona da bi test pokazal. Psihično sem že čisto na dnu.

Ali ima katera kakšen pameten nasvet ?

Že vnaprej hvala za vaše odgovore in da čimprej zagledate user posted image

Lep večer še naprej user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŠE VEDNO JE NI....
3.3.2006 21:05:05   
Pingvinčica
Hojla. Tudi meni je user posted image zamujala, imela sem pa še vmesno krvavitev med obemauser posted image . Naredila sem test CB in je bil -. Na rednem pregledu, ko mi je user posted image zamujala že kakšen teden pa mi je ginekologinja povedala da sem srečka user posted image . No sedaj imamo doma 9,5  mesecev staro pupo.  Imaš kakšne znake nosečnosti? Sporoči ko bo kaj novega in držim pesti da si srečka user posted image .

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2006 21:13:42   
inja2
Hvala za hiter odgovor Tia 2005, koliko časa pa ti je user posted image  zamujala, ko si bila na pregledu pri ginekologu. Jaz sem razmišljala da bi šla v ponedeljek k ginekologinji a mislliš da je še prekmalu.

lp, m

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2006 21:56:40   
KODA
Najbolj ziher boš,če greš dat kri v laboratorij za ß-hcg.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2006 12:21:27   
Makica 79
Rada bi ti samo povedala da sem pred dvema mesecema, bila na istem kot ti sedaj. Zamujala je in prišla komaj 39-ti dan pa čeprav nikoli nisem čakala kaj dosti duže kot 30 dni. Sama sem tudi dvakrat delala test in bila preveč razočarana, zato sem si obljubila da bom naslednjič, če do česa takega spet pride, čakala malo več.
Nebi te rada razočarala, samo bodi majčkeno bolj pripravljena kot sem bila jaz.
Upanje pa vedno obstaja tega nesmeš pozabiti.
Držim pesti da si user posted image .
Pa javi kako in kaj.
Naj vsaj za tebe zamujanje prinese radost, če že meni ni.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2006 15:30:52   
Grizo
Tudi jaz ti nocem teptati upanja, ampak bolje, da pricakujes slabse, pa docakas boljse kot obratno. Meni je prejsnji mesec prisla na 38. dan, pa imam ciklus drugace dolg od 26 do 28 dni.
Upam, da bo pri tebi drugace.user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2006 19:26:07   
sasabela
Jest sem bila prejšnji mesec čist na istem kot ti inja2, naredila sem dva testa, oba negativna, zamujala mi je že več kot en teden, in sem vse spraševala, če je možno, da je premalo hormona, da zato test ne pokaže user posted image ...vendar je po 10 dneh zamude oz. ta 48. dan pršla user posted image  v vsej njeni veličini...tudi jaz sem imela do zadnjega trenutka upanje, vendar je dejstvo, da bi test po parih dneh zamude zataji, skoraj nemogoče...

Vem, da si hotela slišati ravno nasprotno, in mi je žal zato, samo zgeda, da je res vse v glavi in da se moramo bolj sprostiti, potem pa bomo nepričakovano (če je to sploh mogoče) tudi me videle user posted image user posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?