viv_ -> RE: najem na Kreti (15.3.2006 8:21:17)
|
Anol, naša je bila decembra stara 2 leti, torej bo dobre 2,5 poleti. Vožnje ne bo prav veliko, ker se bomo prestavljali po otokih, tako da se bomo Patrasu približevali. V 3 tednih bomo prevozili Krf, Lefkas, Kefalonijo in Zakintos. Izkušnje imamo od lani poleti, ko smo šli na potepanje po Siciliji (v mojih albumih Sicilija), za 1. november smo šli pa na Malto (tudi v albumu). Včasih se kdo vpraša, kaj ima otrok od tega, da si tako ali tako ničesar ne zapomni. Po eni strani res, ampak zapomni si ne tudi 10 dni Hrvaške, po drugi strani si pa presenetljivo veliko zapomni. Naša Mirna še vedno zelo rada gleda slike iz dopusta in zraven pripoveduje zgodbice - morda si jih je že zapomnila, ko sem ji jaz govorila. Ne vem... Je pa res, da otrok maksimalno uživa, ko je 3 tedne 24 ur na dan skupaj s starši. In nič ni narobe, če v tem uživata še starša in si dopust prikrojita malce po svojih željah. Moje razmišljanje... Zato kar pogumno, če se odločate za kakšno pot. Otroci so zelo zelo prilagodljivi! LP, viv
|
|
|
|