peg perego primo viaggio (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


chips -> peg perego primo viaggio (3.3.2006 8:47:59)

A mi zna katera razložit kako obrnat podstavek v avtu??Nam ne gre pa nekaj sem jih že vprašala pa se niso poskusile.Ko bi se naj zataknil pas čez tista 2 jezička gre kr ven.Upam da mi zna katera pomagat,ker otrok ne more skoz v sedež gledati.
Moj [sm=love.gif] si je že orodje pripravil da bo luknjo kar čez plastiko naredil in bo tam čez dal pas.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Nevem zakaj to trgovke ne povejo  ko kupiš če se slučajno res ne da!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




*goldfish* -> RE: peg perego primo viaggio (3.3.2006 9:00:18)

Če misliš, da bi cel sedež obrnila, da bi otrok se vozil v smeri vožnje....ŽAL SE TO NE DA!!!

Pri nas smo ravno zaradi tega, ker je malemu bil živi obup vedno gledati v te sedeže (drl se je med vožnjo, kot bi mu kožo slačili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) in tako ali tako ni videl nič ven, smo mu pri 7 mesecih kupili Maxi Cosija in od takrat je mir in vedno gleda skoz okno ven.





Anonimen -> RE: peg perego primo viaggio (3.3.2006 9:08:56)

sej ne misliš resno a ne? otroka v lupinici NE SMEŠ prevažati v smeri vožnje. sedež je narjen izključno tako da otrok gleda v sedež! če je že tako velik..več kot 9 kg in pol leta, mu pa kupite sedež od 9 - 18 kg!




mika -> RE: peg perego primo viaggio (3.3.2006 10:10:45)

Dojenček mora biti obrnjen v nasprotni smeri vožnje, ker bi mu drugače vsakič ko zabremzaš, glavico ptisnilo naprej. to pa ne sme, ker še nima dobro razvitih vratnih mišic.

Naša je SOVRAŽILA lupinico. To je bilo katastrofalnih 9 mesecev vožnje. sedaj pa ko je v avtosedežu uživa.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.3.2006 10:12:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




chips -> RE: peg perego primo viaggio (3.3.2006 11:38:33)

Če ma  pa skoraj vsak ko ima lupinico v avtu ,obrnjeno stran od sedeža.Tudi moja sorodnica je imela pri obeh otrocih od 3+ meseca obrnjeno stran od sedeža





Olivija -> RE: peg perego primo viaggio (3.3.2006 15:22:54)

Pri tej lupinci to ziher ni možno (jo imamo), ker tudi ni namenjena temu. Mi tamalo vozimo na sprednjem sedežu, enako smo vozili ta veliko, edino če je bil še kakšen tretji odrasel zraven je sedela zadaj.

Kako bi pa potem sedež fiksirala s pasom, ki pride čez lupinco, če bi ga obrnila? Ker če ga ne, je verjetno cela zadeva zelo nevarna.

Smo jo pa v mojem avtu vozili do 13 meseca v tej lupinci, pa ni bilo nikoli težav. Za njegov avto je pa dobila pri 8 mesecih Maxi cosi.


LP






Olivija -> RE: peg perego primo viaggio (3.3.2006 15:29:23)

Bom sama sebi odgovorila [sm=jezicek.gif], verjetno sprednji sedež tudi ni tako dobra rešitev, ker je ravno ta najbolj nevaren. Imamo pa air bag izklopljen, za daljše vožnje jo pa prestavimo na ta zadnjega.

LP 




mika -> RE: peg perego primo viaggio (3.3.2006 16:03:39)

jaz sploh nisem vedela da obstajajo takšne lupinice, da je dojenček obrnjen v smeri vožnje. Pa tudi če bi vedela za njo, je zagotovo ne bi kupila. Pa tudi nikogar ne poznam ki bi jo imel.




Anonimen -> RE: peg perego primo viaggio (3.3.2006 16:08:47)

[sm=smiley3.gif]Če ma kdo lupinco obrnjeno v smer vožnje, potem je cepec, al pa se motim. Morda pa so znanstveniki dognali, da se otroci že [sm=smiley24.gif]rodijo z zelo močnimi vratnimi mišicami.  [sm=smiley23.gif] 

ZATO otrok ne sme gledati v smer vožnje! In to do 9 kg!!!!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.3.2006 17:33:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]