Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ostali bomo brez strehe nad glavo 3.3.2006 18:21:44
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, se je fejst potrudil z oglasom . Eh, zdaj sem ven iz šoka in je že vredu. Nekam bomo že šli. Bo moj malo nafehtal v službi, če je pri njih kakšn varjanta stanovnjskega kredit ali kaj podobnega, pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: Ostali bomo brez strehe nad glavo 3.3.2006 22:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Dokler imate vi veljavno najemno pogodbo, do takrat on ne more in ne sme voditi v stanovanje drugih ljudi. Niti on sam ne sme stopiti noter, ne da bi se prej najavil in ne da bi bil prisoten vsaj en odrasel član gospodinjstva/najemnik ali pooblaščena oseba najemnika. Poleg tega več kakor 2x v enem letu tudi po zakonu nima vstopa v stanovanje, ki ga oddaja. Razen v primerih, kadar gre za nujne stvari, da se ohrani nepremičnina in premičnine v njej, ali pa, če vi dovolite. V slednjem primeru lahko pridejo na ogled tudi potencialni kupci. Če pa se vi s tem ne strinjate, on tega ne more in ne sme. Do 01.06.2006 ne. Potem pa tako ali tako lahko dela, kar mu srce poželi. Če pa vstopi z rezervnimi ključi takrat, kadar vas ni, je pa storil kaznivo dejanje in ga lahko prijavite za kazenski pregon in tožite za odškodnino.
|
|
|
|
RE: Ostali bomo brez strehe nad glavo 3.3.2006 22:45:18
|
|
|
|
rija
|
Kriza, da kaj takega zveš iz oglasa.... Ampak: če bi jaz prodajala stanovanje, ok, najprej ga ponudila najemnikom, bi pa vseeno dala še oglas, saj veste: ponudba in povpraševanje: več bi bilo interesentov, več bi zanj stržila. Žal je tako. Lastniki stanovanj niso nobene socialne ustanove. In vsak hoče s prodajo dobiti čimveč.
|
|
|
|
RE: Ostali bomo brez strehe nad glavo 3.3.2006 22:54:07
|
|
|
|
Urška*
|
Ej Mojca, ful hudo! Upam da bote srečno rešili zadevo.
|
|
RE: Ostali bomo brez strehe nad glavo 4.3.2006 1:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
OPROSTI ZA ANONIMNOST.MENI JE SVAKINJA REKLA,DA NAJ SE PO ZAKONU NE BI SMELO DRUŽINE Z MALIM OTROKOM VRŽIT IZ STANOVANJA.AMPAK TI LAHKO DVIKNE TAKO NAJEMNINO,DA SE SAM IZSELIŠ VEN ZARADI PREVISOKE NAJEMNINE.
|
|
|
|
RE: Ostali bomo brez strehe nad glavo 4.3.2006 9:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj Mojca Kaj pa če bi se probala pogovoriti z lastnikom? Praviš, da bi lahko vzela kredit za 6. milj. Mogoče bo pa razumel stisko mlade družine...in bo vzel teh 6. milj, ostalo mu bosta pa mesečno plačevala, kolikor bosta pač lahko. Mogoče malo več kot 25.jurjev. Kdaj bosta pa odplačala drug kredit? Mogoče pa se zmeniš, da razliko poravnaš takrat . No ja z enimi se da lepo zmeniti, drugi so pa pač gluhi za ljudi v stiski. Jaz ti držim pesti, da bi se čimprej dobro končalo za vas. Mogoče pa vprašaš tu na RR-ju, če ima kdo stanovanje za dati v najem .
|
|
|
|
RE: Ostali bomo brez strehe nad glavo 4.3.2006 10:30:34
|
|
|
|
Primoza
|
Vseeno se mi zdi možnost kredita najboljša, volksbank je dala pred pol leta eni poznani osebi, ki živi sama, hipotekarnega kredita za 11 mio na 15 let. Glede na to, da je najemnina ki jo plčaujete zelo nizka boste s plačevanjem višje najemnine v bistvu prišli na isto kot če bi plačevali obroke. Pa še cena stanovanja je precej nizka, glede na velikost.
|
|
|
|
RE: Ostali bomo brez strehe nad glavo 4.3.2006 10:35:50
|
|
|
|
Teni_
|
Eh, od tega stanovanja sem se poslovila in ga ne mislim nič prosit. Mi je brezveze. Zaenkrat bomo ugotovili, če je kakšna možnost, da kupimo kkšno drugo stanovanje(da bi mi mama lahko vzela kak kredit ali na leasing), če pa to ne, pa bomo kasneje iskali kakšno stanovanje v najem. Saj še imamo čas.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?