Aleksandra -> RE: potrebujem nasvet... (5.3.2006 11:42:54)
|
Tudi naša miška (danes je stara 9 tednov) še vedno ne podre kupčka po vsakem dojenju. V začetku ga ni podrla več kot 50 %, je pa vedno obvezno dosti polivala...pa sem probala marsikaj in sem se tudi kar malo sekirala. No, sčasoma se je to umirilo. Kupček podre cca. 60 %, poliva pa bistveno manj. Tudi če poskušava podreti kupček vmes, ne deluje vedno. Kadar je lepo počasi in zelo umirjeno pa kupčka sploh ne podre in niti ne poliva. Se pa dostrikrat zgodi, da podre kupček čez pol ure ali več. V glavnem ni pravila, se pa več ne sekiram in delam po občutku. Ko močno vleče ali hlasta jo večkrat odstavim in večinoma kupček tudi podre, poliva pa ne. Ko je počasi jo pustim, da vleče in je ne odstavljam....če pa vleče že dolgo jo pa odstavim, pa ni nujno da bo podrla kupček. Je pa veliko in zelo pogosto - na cca. 2 uri čez dan (pol ure prej ali kasneje), ponoči pa kar pridno spi (od 21.00/22.00 pa do 4.00/5.00) No, to so moje izkušnje. Probaj, kar so ti svetovale že predhodnice in boš videla, kaj deluje. Je pa tudi veliko mojih prijateljic povedalo, da so tudi njihovi srčki precej polivali kar dolgo časa. Samo ne se sekirat preveč![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] LP Sandra
|
|
|
|