rožica2 -> RE: porodnišnica Celje (7.10.2010 6:58:54)
|
akrat sem rekla, da mene CE bolnisnica vidi kvecjemu samo se v mrtvasniciuser posted image aroganca tako zdravnice kot sester, zapiranje v sobo ob 18ih(ma ni variante na luft it), nesramnost, hrano odnese izpod nosu, ce si slucajno prej otroka hranu... ko sem rekla, da se mi ne zdi normalno, da 1,5 mesecni otrok SPI v postelji z naklonom 45!!!! stopinj, se manj pa se mi zdi normalno, da ga moram na takem naklonu previjat, so mi gospa doktor spisali v izvid, da ne upostevam zdravniskih navodil (partibrejker sem pac) na pediatricni kliniki, kamor sva sla naslednji dan (HB) je prebrala napisano-in se smejalauser posted image 45 stopinj!? otroc z najhujsim refluksom imajo manjsi naklon... in je omenla neke "manjse bolnice, kjer niso ziher v sebe in radi pretiravajo" eh, me je ze zaneslo; ampak ko slisim za CE bolnico, dobim izpuscajeuser posted image se podpišem.groza ,za moje pojme bi to miral bit en najlepših dogodkov ko rodiš,ne pa da se spremeni v nočno moro zarad nesramnosti in naveličanosti sester vsega skup.
|
|
|
|