Sparkasse (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TORTICA -> Sparkasse (2.3.2006 10:32:08)

A je katera vzela kredit pri njih in v kolikem času je bilo obobreno?

beti 1 -> RE: Sparkasse (2.3.2006 11:18:05)

Midva z možem, hipotekarnega stanovanjskega. Niti dober teden po tistem, ko so mel vse papirje. So nama pa že prej povedal glede na plačilno sposobnost in to da so že prejšni lastniki imel pri njih tak kredit za to stanovanje, da ne bo nobenega problema.
Bomo videl, kako bo zdaj po šestih mesecih, ko naj bi nižal obresti.
lp

ninocka -> RE: Sparkasse (2.3.2006 11:19:38)

Ja, ze 2x.
Ful so prijazni, osnovo za obrok ti vzamejo vse prihodke skupaj (placa+prevoz+malica+se dodatni prihodki) in ne samo placo.  Po najinih izracunih imajo "najcenej' kredit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pa tud zelo hitro je bil odobren in nakazan. Naslednjega definitivno vzamemva spet pri njih.

dejčka2 -> RE: Sparkasse (2.3.2006 17:03:39)

Ninočka!
Moraš biti njihov komitent, da ti štejejo vse prihodke?
Sem slišala,ja da štejejo malico, potne stoške in baje doklade.

Moyca_ -> RE: Sparkasse (2.3.2006 17:49:45)

[sm=smiley20.gif]ne ne rabiš biti njihov komitent in res so najboljši

Teni_ -> RE: Sparkasse (2.3.2006 21:27:48)

ti mora kdo it za poroka?Tako so nama povedali enkrat, pa me zanima, če je še vedno enako.

Wahoo RR -> RE: Sparkasse (2.3.2006 21:35:38)

Pa a gre tukaj samo za namenske kredite ( nakup hiše, stanovanja, adabtacije...) ali je možno na tak način pridobiti tudi gotovinskega ?

kakšne izkušnje ?

ninocka -> RE: Sparkasse (3.3.2006 11:59:51)

Mojca - jst sem sla mojmu za poroka - prvic zato, ker ni mel narjene vojske, kar je bil pogoj pri moskih za odobritev kredita (pri drugih bankah tud s porokom ni dobil), drugic pa kr tko, ker sem bla ze prvic [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Misli pa, da mi ne bi blo potrebno.

Wahoo - lahko vzames tud samo gotovinskega, ampak ce je (kao) namenski, te pride cenej. Ne rabis pa z nobenimi papirji dokazovat, zakaj si ga porabil. Vsaj midva nisva rabila.

Lari -> RE: Sparkasse (3.3.2006 12:22:45)

A to pomeni, da če kupujem avto, lahko preko njih vzamem kredit, čeprav nisem njihov komitent in imam pri NLB že kredit?

LP.

Stran: [1]