Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vzajemna vedno znova preseneča 2.3.2006 8:22:31
|
|
|
|
MarijaPo
|
Hoj, običajno se avgusta zavarujem za celo leto, tko sem se tudi lani. V soboto sem prejela dopis, da naj placam tam eno položnico, ki je bila seveda dosti višja od tiste, ki sem jo plačala avgusta. Zraven je še pisalo, da mi bodo razliko, kolikor sem plačala do avgusta vrnili na moj transakcijski račun. Denarja seveda še danes ni in ne štekam kaj jim je, da pričakujejo od mene, da bom kar na vsake pol leta plačevala celoletno zavarovalnino in to vedno višjo. Sem tja klicala in so rekli, da bodo ta teden nakazali in da je višje zato, ker ni več tistega bonusa za mladost, ok, s slednjim se strinjam, ker približno razumem kako deluje zavarovalništvo, ampak da mi pošiljajo položnico še preden mi vrnejo denar, je pa skrajno nekorektno. Vzajemna je reeeesss bedna!!!
|
|
|
|
RE: Vzajemna vedno znova preseneča 2.3.2006 9:49:07
|
|
|
|
kalbo
|
Sej si mela šanso it stran. Mene je po tistem certifikatu odneslo s svetlobno hitrostjo.
|
|
|
|
RE: Vzajemna vedno znova preseneča 2.3.2006 10:01:08
|
|
|
|
petra a
|
a so ti povedali da telefonski razgovor snemajo?! s tem sranjem ki se ga grejo kršijo pogodbo-saj imaš že plačano za vnaprej, zdaj jim baje na veliko padajo pritožbe...saj folk ni tako neumen kot si mislijo
|
|
|
|
RE: Vzajemna vedno znova preseneča 2.3.2006 11:36:07
|
|
|
|
puncica
|
Sama še nisem imela slabih izkušenj z njimi, sem prav preverla kolk so mi pri plači odtrgal, kot so mi zdaj vsak mesec in je bilo do stotina tako kot piše 4595 SIT, tako da zaenkrat nimam pripomb. Tudi moj ko plačuje preko položnic je dobl znesek 4.737,00, tako kot piše. Upam da bo tako tudi vnaprej. Samo preverit še moram če mi na kartici vse štima. Mislim pa da se lahko kaj takega naredi vsaki zavarovalnici. Je pa res, če bi imela slabe izkušnje tako kot nekatere tle gor ko plačujete letne premije, bi pa tudi mene s svetlobno hitrostjo odneslo drugam
|
|
RE: Vzajemna vedno znova preseneča 2.3.2006 11:40:59
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem tudi dobila položnico za 56.000 SIT, plačano imam pa do septembra letos. Sem mislila, da me bo kap. Moram prav preverit, kaj to pomeni in je še nisem plačala. Vedno bolj mi je žal, da nisem menjala zavarovalnice. Saj se sedaj tudi še da, al kako?
|
|
RE: Vzajemna vedno znova preseneča 2.3.2006 11:52:51
|
|
|
|
Maxica
|
Cmokec, baje se bo sedaj dalo spremeniti zavarovalnico vsako leto. Torej, konec leta spet. Tudi meni je žal, da sem bila prelena, da je nisem zamenjala in ostajam pri Vzajemni. Te njene fore me vedno bolj jezijo...
|
|
RE: Vzajemna vedno znova preseneča 2.3.2006 11:56:44
|
|
|
|
cmokec
|
Ja, mi je prišlo na uho, da se lahko menja enkrat letno, a nisem bila sigurna. Samo logično pa ni, da za svoj denar ne morem menjati ponudnika kadarkoli.
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......