Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zdaj pa še iz hoferk gel?! 1.3.2006 21:56:08
|
|
|
|
teta beta
|
Tako sem hvalila te plenice, vsakomur sem jih priporočala, zdaj pa to! Pa že nekaj dni so se mi zdele plenice slabše kot na začetku (isti paket), prejle jo pa razvijem, približno po 2,5 ure, lulala niti ni veliko, ampak rit se ji je pa dobesedno svetila od gela!!! Halo?! Pri Libero se mi je nardilo isto - na začetku paketa vse super, bolj ko smo šli pa proti koncu, bolj so izgubljale na kvaliteti . A je možno da koža šele čez čas reagira na določene plenice ali so na koncu res slabše ali sem jaz čorava ali kaj?! Pa ravno danes sem kupila nov paket. No, pa upam, da bo boljši. Vsaj na začetku .
|
|
[Brisano sporočilo] 3.3.2006 7:47:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?