violinski -> RE: POLIVANJE (2.3.2006 15:45:12)
|
Jaz imam enako izkušnjo kot PBJ, s tem, da je moj pikec dva tedna mlajši. Poliva IZDATNO vsakokrat po dojenju in to ne samo takrat, ko podre kupček, ampak tudi čez eno urco še enkrat, pa čez eno urco še enkrat, ... Po gosti hrani skorajda ne poliva, izjemoma zvečer, ko ga dam po hranjenju spat v posteljico in se še premetava, se včasih zgodi, da fino polije po rjuhi (še ugotavlja, če bi raje spal na hrbtu ali na trebuhu). Najhuje pa je pri igri, ker se sklanja naprej - se uči sedeti - in obremenjuje trebušne mišice in smo kmalu vsi premočeni in lepo 'dišeči'. Pred kratkim sem srečala mamico s štirinajsmesečnim sinčkom, ki je imela podobne opazke kot jaz, ko je bil njen fantek toliko star, predvsem iste strahove, da polije vse, kar je pojedel, pa seveda zraven še neprijetnost, da ga je bilo treba dva do trikrat na dan preoblačit, pa sebe tudi..... in je rekla, da je pri 10-tih mesecih vse minilo, kot bi odrezal. Aja, mimogrede, jaz sem polno in izključno dojila do prejšnjega meseca, zdaj uvajam gosto hrano, ta mamica pa je otroka hranila z umetnim mlekom, tako da ni povezave med polivanjem in načinom prehranjevanja.
|
|
|
|