|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tedni nosečnosti
1.3.2006 20:33:51   
Sandra*
Ojla!

Včeraj sem imela spet pregled pri moji ginekologinji. Poslušala je srček in vse je ok, super. Ampak v materinsko knjižico tam kjer napiše trajanje gestacije je pomoje napisala narobe: Pomoje bi mogla napisat 17 1/7, napisala pa je 16 6/8, sploh ne vem kje je dobila to številko. Do sedaj se je zmeraj ujemal s tistim kar sem izračunala sama zdaj pa ne. A kera zna to bolj točno zračunat, a se je gin zmotila, ali jaz mislim narobe. Zadnja user posted image je bila 31.10.05, m sem imela na 30 dni, pdp imam 9.8.2006!

Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tedni nosečnosti
1.3.2006 20:37:26   
Ro-La
zgleda da ma njen teden 8 dniuser posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 20:44:24   
Sandra*
user posted image user posted image tistle 6/8 je moja napaka, napisala je 6/7. Zdj sm šla na tralcu popravt pdp na 9.8. ne  7.8. tko kokr je blo najprej rečen, ampak še vedno včeraj nisem bila noseča 16 6/7. Čudno, ampak sj vseen.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 20:52:21   
Sandra*
user posted image user posted image user posted image Zj pa štima. Jaz sm se zmotila.user posted image user posted image user posted image , ampak sem saj zj na jasnem. To je računano na pdp, prj je pa ona računala na zm tko kokr jaz, zato se je pa ujemal. Haha

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 21:05:57   
urši77
Tedni gestacije in tedni nosečnosti so vedno različni. Tedni nosečnosti se štejejo od zadnje M, gestacijski pa pomenijo dejansko starost ploda oz. otroka in to je  ponavadi dva tedna manj, saj do oploditve pride ob ovulaciji, ki pa je dva tedna po oz. pred M. Če je pisala 16t pod gestacijsko starost ni G naredila prav nič narobeuser posted image

LP in lepo nosčnost

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?