aleunam -> RE: Montignac (26.8.2009 15:16:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija hej.. jaz se pa skoz bašem s solato, ki je gor sir, pa tuna, pa preliv z jogurta pa malčk majoneze...mmm mam pa eno vprašanja kaj je s polento? pa a katera je te zelenjavne paštete od alnature? men so res fajn, pa jih zjutraj večkrat na kruh namažem aja pa ti ovseni kosmiči, ko lahko delaš zrezke iz njih...lahko dodaš jajc pa sir pa to? hvala za odgovore lp Polenta - če misliš koruzno (a obstaja še kakšna druga?), potem veš, da ni primerna. Ne vem, če misliva iste paštete (jaz sem gledala ene v šparu - česnova, zelenjavna...), pa niso primerne. Če bi jo imela v roki, bi vedela o čem govorim, a je nimam. Daj napiši sestavine, če imaš konzervo pri sebi. Naravni ovseni kosmiči so OHji, kar pomeni, da jajca, sir in ostale beljakovine ne gredo zraven. Predlagam, da daš ovsene kosmiče za kakšno uro v vodo (ali pa jih malo prekuhaš), ker postanejo zelo "lepljivi". In potem ne potrebuješ dodatnega veziva kot je npr. jajce. Jaz sem jih enkrat delala in dodala samo zelenjavo + začimbe.
|
|
|
|