jupiter -> RE: Montignac (15.6.2006 23:55:18)
|
Rimljanka, me veseli, da je še nekdo tukaj, ki ima dosti za shujšat. Seveda da ti bo uspelo, tega se sploh ni treba spraševat. Jaz sem začela z ITM 34,7 in sem v treh mesecih in pol prilezla na ITM 29,4. Sem poskusla ločevalno, pa mi ni šlo, ker sem bla preveč lačna od sadnega zajtrka (dva sadeža) do kosila. Ja, pa enkrat vmes sem bla že kar navdušena nad sabo kolk sem že shujšala, potem sem pa kupla novo vago in pogruntala, da stara kaže celih 7 kg premalo. Ti pa priporočam, glede na to kar si napisala, da poješ malo več, ker s tako skopim jedilnikom ne boš dolgo zdržala in boš slej ko prej enkrat hudo lačna pa se boš napokala nečesa redilnega, potem pa obstaja velika možnost, da s tem tud nadaljuješ. Jaz pojem zjutraj po sadju 3-4 kose kruha z marmelado, ali pa ovsene kosmiče in not mal marmelade (brez sladkorja). Pred kosilom običajno ne rabim nič, ker sem sita še od obilnega zajtrka, če sem pa slučajno lačna pa pojem kako sadje. Za kosilo se tud napokam, da sem dobro sita, zadnje čase jem večinoma ribe na sto načinov in zraven zelenjava na sto načinov pa seveda velka skleda solate, ker drugega mesa več ne jem, se mi je uprlo. Včasih jem samo zelenjavo s sirom, ali pa jajca na sto načinov. Ampak res konkretno količino. Popoldne pojem kako sadje, zvečer pa kaj bolj lahkega (jogurt s sadjem, zelenjavna juha, stročji fižol ipd.) Če sem ful lačna zvečer si skuham polnozrnate špagete in zel. omako brez maščobe. V glavnem, lepo te prosim, JEJ! Jej toliko, da boš res sita, bistveno je samo, da dobro prebereš knjigo in se držiš navodil. Pa javi se kaj tukaj! Ne bom rekla veliko sreče, rajše veliko vztrajnosti ti želim. Aja, sej to si pa verjetn prebrala, da ko bomo vse suhe, se dobimo pa na kavici....upam da še vela...
|
|
|
|