Ropotuljica -> RE: Montignac (18.11.2008 8:12:27)
|
Ojla, babe žabe, jaz sem še vedno z vami,s amo pisat nimam časa. Čez poletje sem malo grešila, ampak samo toliko, da ni šlo nič gor. Ker pa sem zraven tudi resno zastavila športanje, kar pomeni, da pridobivam na mišični masi, sem lahko kar zadovoljna, ker kile vseeno niso šle gor (mišice so težke, saj veste). od 1. nov. sem kao spet resno na montiju, ampak dol mi ne gre, ker jem premalo. Mislim. Ko sem v službi, si ne vzamem časa, da bi jedla. S sabo si ne nesem, tam si pa nimam kaj kupit. Tu pa tam pogrickam malo študentske hrane, ki pa spet ni čisto ok, ker so zraven rozine ... Zdej pa še ena za tiste, ki se ne morete spravit zraven: meni je vedno pomagalo, da sem si dala čas za spremembo v glavi. Recimo: rekla sem si, da zdaj sem pa na montiju, s tem da imam 14 dni časa, da se privajam. In sem načeloma jedla po montiju, tu pa tam pa sem si dovolila kak kiks - ampak samo kiks pri kombiniranju (ker tudi na nov način pripravljanja hrane se je treba privadit, pa familijo vključit pa to). Ne sladkarij!! Ko se mi je zaluštalo sladkega,sem se potolažila s črno čokolado ali pa kakim sadjem. Najtežje je pregurat prvi teden, se mi zdi. Ajde, zdržte!!
|
|
|
|