Lusa
|
Žal si padla v ta minimalni odstotek ,ko lahko imaš otroka s spino bifido kljub jemanju tablet.Zaskrbljujoč je ta podatek ,ko si omenila ,da si jedla tablete in imaš vseeno hudo bolanega otroka.Zakaj so potem sploh te tablete ,čemu služijo? Jaz je pri prvi nisem jemala ,pri drugi sem in zdaj jih tudi jem in bomo videli kaj še nas čaka.Vse groza me je ,ko vas berem in včasih si rečem ,zdaj pa ne grem več na RR ,da spet ne opazim oz. ne preberem kaj slabega ,ker potem se spet sekiram za to pikico v meni. Mansus si pa mislim oz kar predstavljam ,kako se počutiš in ne veš kaj je in kaj bi bilo sploh bolje za tvojega otroka.Verjetno so napovedi črne ,če sem te prav prebrala ,ampak vedi ,da velikokrat ti naši bolni otroci presenetijo samega sebe ,kaj šele zdravnike.In bodi močna.Jaz sem se pri Ajšiki trudila ,kolikor sem se lahko ,mi je pa bilo ogromnokrat zelo hudo ,stresno ,ko včasih nisem več vedela ,kaj naj... Ginekologi pa tako vemo kakšni so.Sicer jih ne smemo metat vse v en koš ,jih je pa večino za "saubermacherja."Naša princeska Ajša je imela dve veliki anomaliji ,ki bi jih ginekolog lahko opazil ,če bi le pogledal vsaj 1x njene organe.Njim je glavno ,da oni vidijo utrip ,malo premerijo dolžino in težo in to je to.Žal.Zdaj v tej nosečnosti imam veliko raznih preiskav.Kje so bile v drugi nosečnosti ,ko me je dušilo ,ko me je takooo grozno križ bolel ,hudi glavoboli,ko sem imela zadnji uz pri 22tednih ,ki je trajal kakšne dve tri minutke,.... Ah ,bolje ,da se ne spomnim ,ker me bo začela glava bolet. Se opravičujem za malce zmedeno napisano sporočilo.
|